Porediti uopšte rezultate i značaj za bodybuilding Arnold Schwarzenegger-a i Dennis Wolf-a je, u najmanju ruku, neozbiljno. Lične preferencije na stranu.
nije neozbiljno vec ih ja poredm isto ako sto ti kazes da je arnold najveci za mene nije niti je ikada bio..
ovako mozemo u nedogled sto se tice ove teme..
O moći i manipulaciji - drugom prilikom. Čovek je jedan od najboljih bodybuildera ikada... I njegovi rezultati kao takmičara, bodybuildera su fenomenalni.
kao sto ti rekoh,arnold i dan danas a i tada je imao i ima strahovtiu moc MANIPULACIJE sa ljudima te je to debelo koristio u razno razne svrhe i zato ej danas tu gde jeste.
kapa mu dole BOG NJEGOVE INTELIGIENCIJE ali ako sto ti rekoh za mene nije legenda kao sto mnogi kazu da za njih jeste
to je moje misljenje i to je to..
Bodybuildingom se bavim iz hobija... Apsolutno mi nije ambicija da se takmičim. Iz više razloga. O kojima ne bih ovde.
pa ok.postujem svaki oblik sporta,ali isto tako ja npr radim ovo PFOFESIONALNO i sigurno sam rpobao vise od tebe u sve i jednom pogledu bas iz tog razloga sto ja to radim takmciarski a ne iz hobija..mada je i ovo u neku ruku hobi..ali ajd.
Dakle, ne radi se o omalovažavanju i nepoštovanju... Nego mi nije jasno... Ipak, najveći broj najboljih takmičara ikada - vežba kako sam naveo u prvom postu. Mene interesuje zašto je to većina - a ne šta nekome funkcioniše ili ne.
pa radi se o ponistavanju necijih REZULATA
a ja ti opet kazem da NIJE TACNO DA JE VECINA..
tacno je na zalost da VECINA TAKO KRECE iz razloga NEOBRZAVNJA I NE POZNAVANJA MATERIJE...o tome se radi..
a ti gledas na to tako..
i JA SAM TAKO POCEO i SADA SE KAJEM..
znaci..i ja sam krenuo sa TIM SISTEMOM i zavrsio tako kako sam zavrsio..DA SAM ZNAO TADA ZA OVO..NIKA U SVOM ZIVOTU NE BIH TO RADIo..
a kazem ti..70% profeisnolaca NE TRENIRA KAO STO TRENIRA COLMEAN..u to budi siguran....
Takođe, rekao sam da sam gledao sve Coleman-ove treninge koji su se pojavili na DVD-evima. Ne uživo
durgo je DVD a drugo LIVE
tacno je da coleman trenira JAKO ali isto tako coleman veoma voli da upotrebljava ako nista drugo onda SUPER SERIJE i to veoma cesto koristi.
DVD su obicna komercijala pogtovo kada se snimaju nedljue iloi dve predneko veliko takmicenje
Poštovanje svim načinima treninga i personalnim trenerima, da ne budem shvaćen pogrešno... I nikoga ne napadam kako trenira...
sve ok sto se mene tice a ja sam ti i objasnio zasto je ovoak trening PRODUCTIVAN ZA BILO KOGA