Imam i ja nesto... mozda ce biti zanimljivo, upravo u ovoj temi... A ako bude zanimljivo, mozda se nadje jos price ovog gospodina na nasem forumu...
Pitanje: Vrlo je ocito da znas mnogo istine o ovom sportu, da li mozes razotkriti profesionalce, znamo da su svi razliciti, ali na osnovu profi takmicara koje znas da li oni koriste tako masivne doze koje se vrte po netu?
Odgovor: Neki od njih koriste prilicno velike kolicine, opet sa druge strane mnogi koriste cikluse koje bi vecina svrstala u pocetnicke - uopste se ne salim! Genetika igra jako bitnu ulogu kako tijelo reaguje na steroide... U zadnje vrijeme primjecujem da su amateri oni koji koriste puno ljekova...
Pitanje: Da li pro takmicari imaju rigorozne dijete tokom cijele godine, ili se oslanjaju na genetiku?
Odgovor: Neki poput Darrema Charlesa su vrlo rigorozni, kao i oni koji imaju gostujuce nastupe, neki su prilicno neprecizni, ali to su oni u donjem esalonu pro cirkuita...
Pitanje: Da li oni treniraiju zestoku, ili je sve stvar hemije!?
Odgovor: Svi profesionalci koje poznajem treniraju jako kao jebene zivotinje!!! I kad ovo kazem, njezan sam!
Pitanje: Zadnje, cemu pripisujes ogromni napredak u velicini kod momaka koji su vec veliki (recimo primjer je Phil Heath - koji je od velikog Pro-a postao monster u vrlo kratkom periodu!)
Odgovor: Ne mislis da profesionalci eksperimentisu? Valjda nijesi toliko neozbiljan! Uvijek traze nacina da budu bolji, i kada pronadju svoj recept za dijetu/trening etc... tada vidis velike promjene! Dexteru su trebale godine, i konacno je u tome uspio upravo prosle godine - pronasao je ono sto mu sjajno radi! Licno sam to saznao od njega ove godine u julu...
-------------------
Feel free to discuss!!!