Novembar 13, 2024, 09:53:04 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.354 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Vitalij Klicko: Zelimo sve naslove u obitelji  (Pročitano 6001 puta)

Van mreže ATJ LUCKO™

• Heavyweight Member
  • Markedj4ny BIG Team
Vitalij Klicko: Zelimo sve naslove u obitelji
« poslato: Oktobar 10, 2008, 09:43:02 posle podne »
UKRAJINAC Vitalij Kličko vraća se nakon 4 godine u ring. U subotu će se u Berlinu boriti protiv Nigerijca Samuela Petera za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji.

Vitalij Kličko u ring se vraća nakon gotovo četiri godine. Posljednji je put nastupio 11. prosinca 2004. godine svladavši Britanca Dannyja Williamsa u Las Vegasu. Sljedeće godine je predao naslov zbog ozljede ligamenta desnog koljena. Objavio je povlačenje i posvetio se političkoj karijeri. Vodio je neuspješnu kampanju za gradonačelnika Kijeva.

"Ozljeda je stvar prošlosti. Uopće me ne brine hoćete li u ringu vidjeti starog ili novog Vitalija Klička. U vrhunskoj sam formi i spreman za borbu, bez ikakve dvojbe".

Vitalij Kličko je u karijeri upisao 35 pobjeda i 2 poraza. Kaže da mu je jedan od velikih motiva za povratak bila misao vodilja o vladavini njegove obitelji u teškoj kategoriji. Mlađi brat Vladimir Kličko je svjetski prvak po IBF, WBO i IBO verzijama…

"Uvijek smo imali san da istovremeno budemo svjetski prvaci u teškoj kategoriji i da držimo sve naslove. Ja svoj naslov nisam izgubio u ringu. Morao sam ga predati zbog ozljede, a sada ga želim nazad! Borva protiv Petera bit će istinska poslastica između dva šampiona. Nitko ne može znati kako će taj meč završiti", zaključio je 37 godišnji Vitalij.

Njegov 10 godina mlađi protivnik Samuel Peter jedini je dosadašnji poraz u karijeri, uz 30 pobjeda, pretrpio od Vladimira Klička! Peter se za dvoboj protiv Vitalija pripremao trenirajući pet tjedana u Njemačkoj. Njegov je plan pobijediti Vitalija, kako bi izborio mogućnost za novu borbu protiv mlađeg brata Vladimira!

"Njih dvojica bore se kao roboti. Ja nisam robot, ja sam vješti borac i udarač i spreman sam se još jednom dokazati", izjavio je Peter.

index.hr

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
Odg: Vitalij Klicko: Zelimo sve naslove u obitelji
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 11, 2008, 12:14:22 posle podne »
Drago mi je da se vraca u ring...Steta sto nece moci da se revansira Lewisu za onaj nepravedno prekinut mec od strane sudija
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže left hook

• Cruiserweight Member
  • Markedj4ny BIG Team
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 11, 2008, 02:51:50 posle podne »
uuu bit ce zanimljivo :)

Van mreže nokidude

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 11, 2008, 06:30:12 posle podne »
oce li biti to na nekom kanalu

Van mreže duh

• Cruiserweight Member
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 11, 2008, 11:11:23 posle podne »
na RTS U , HRT U ILI Nekom drz. ili verovatno eurosportu valjda, ko zna.
You will just be more stronger, faster and harder than before.

Van mreže ivan2big

• Cruiserweight Member
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 12, 2008, 10:01:50 pre podne »
Drago mi je da se vraca u ring...Steta sto nece moci da se revansira Lewisu za onaj nepravedno prekinut mec od strane sudija
sto nepravedno?
jeste on bio ravnopravan,cak i bolji protivnik,ali lice mu je bilo toliko unakazeno,kao da ga je udarao sekirom a ne rukavicom.
lewis mnogo jaci udarac!
SADA ZNAM GDE SAM GRESIO!

Van mreže ATJ LUCKO™

• Heavyweight Member
  • Markedj4ny BIG Team
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 12, 2008, 12:23:42 posle podne »
sto nepravedno?
jeste on bio ravnopravan,cak i bolji protivnik,ali lice mu je bilo toliko unakazeno,kao da ga je udarao sekirom a ne rukavicom.
lewis mnogo jaci udarac!

lewis vs mavrovic to je bio boks...  ;)

Van mreže ivan2big

• Cruiserweight Member
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 12, 2008, 12:30:28 posle podne »
sto nepravedno?
lewis mnogo jaci udarac!

lewis vs mavrovic to je bio boks...  ;)
e to je ziva istina,iako je mavrovic izgledao svakako samo ne atletski,pruzio je vrhunsku predstavu pod onim satorom gde su boksovali...secam se da sam uoci meca gledao neku anketu na hrt2,uglaqvnom su ga sugradjani vec prezalili pre nego je mec i poceo.

Spartak

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 12, 2008, 12:37:38 posle podne »
ao sto ono bi sinoc....Vitalij je Petera ishklepao kao malo dijete!

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 12, 2008, 12:55:59 posle podne »
sto nepravedno?
lewis mnogo jaci udarac!

Ne da je bio bolji Klicko,nego ga je unakazio...Lenox je imao srece da mu zada jedan nezgodan udarac koji je proizveo mnogo krvarenje,ali koji ga uopste nije uzdrmao...
Da nije bilo prekida zbog krvarenja,Lewis bi se proveo kao bos po trnju,garantujem :twisted:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

Van mreže ivan2big

• Cruiserweight Member
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 12, 2008, 03:18:33 posle podne »

[/quote]

Ne da je bio bolji Klicko,nego ga je unakazio...Lenox je imao srece da mu zada jedan nezgodan udarac koji je proizveo mnogo krvarenje,ali koji ga uopste nije uzdrmao...
Da nije bilo prekida zbog krvarenja,Lewis bi se proveo kao bos po trnju,garantujem :twisted:
[/quote]
ma nismo mi gledali isti mec... ;) ;) ;)

Van mreže sasacg

• Admin
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 12, 2008, 08:11:55 posle podne »
Izgleda i da ne navijamo za iste boksere ;D ;D ;D

Van mreže ivan2big

• Cruiserweight Member
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 12, 2008, 10:49:38 posle podne »
Daleko od toga da sam ikada navijao za Lewisa,posle "Gvozdenog" bez navijackih emocija gledam box,ali moram priznati da mi je ipak za koplje iznad Klickovih.
Sto jes-jes!

Van mreže Vladar

• Admin
    • https://www.proteini.si/me/
« Odgovor #13 poslato: Oktobar 12, 2008, 11:28:29 posle podne »
Klitschko je bio bolji do trenutka kada ga je Lewis otvorio, u trenutcima kada je mec prekinut (nakon 6. runde) Klitschko je imao prednost od 2 poena na listama sve trojice sudija, ali je Lewis bio taj koji je u tom trenutku bio bolji na ringu. Posto je to tek bila polovina meca stvari su zbog toga izgledale bolje za Lennoxa, mada da mec nije prekinut ko zna sta bi dalje bilo, iako mislim da realno u nikojem slucaju uz obilno krvarnje iz Vitalijeve arkade mec nebi jos dugo trajao, jer bi svaki sudija to morao prekinuti...

Lewis, poznat kao rijetko inteligentan borac (sto se moze reci i za Dr. Klitschka) je dobro iskoristio to sto ga je naceo i iz naizgled izgubljene situacije izasao kao pobjednik.

Meca se sjecam odlicno, a neki drugih stvari slabije, naime, koliko se sjecam Vitaliji nije bio u prvom redu planiran za mec sa Lenoxom vec je to bio neko drugi, tako da je on naknadno uskocio i iz svojih priprema za nekog drugog usao u mec, sa nikad tezim Lewisom - ovo nikad tezim u boksu znaci samo da je bio nespreman, tj, nije bio dovoljno spreman za nekog poput Vitalija.

Nazalost nakon ovog meca Lewis je okacio rukavice o klin i posvetio se drugim stvarima u zivotu (recimo glumi), znao je kada da stane, sacuvao je glavu, zaradio novac i nije cekao da ga otresu kao sto su to dozivjeli mnogi drugi veliki borci.

Moje misljenje je da je Lewis u trenutcima kada je pobijedjivao Holyfielda i Taysona bio apsolutno najbolji borac na svijetu, savrseno je koristio sve svoje prednosti i bio dominantan, steta sto nijesmo vidjeli revans sa Klitschkom, ali sta da se radi... Vitaliji je stigao na zalasku karijere Lewisa i zbog toga taj rivalitet nije upotpunjen sa mozda jos jednim mecom.

Sto se tice meca Lewis vs Mavrovic - Zeljko je sa 13 kg manje od Lennoxa izgledao kao borac iz nize kategorije, prezivio je zestoko batinjanje, ali i uspio da se odrzi na nogama svih 12 rundi, po bodovnim listama Lewisova pobjeda je bila ubjedljiva, ali i Zeljkov performans, srcanost i odlucnost da sve izdrzi vjerovatno je obiljezila njegovu karijeru vise nego njegovih svih 27 pobjeda prije ovog meca, nakon kojeg je otisao u boksersku penziju.

Sto se tice Vitalija povrede su obiljezile njegovu karijeru, i sigurno ga sputale da napravi mnogo vise i da u potpunosti zagospodari svim pojasevima na dugo, dugo godina, jer je sigurno imao kvalitet za takvo sto!

Btw.. Obojicu brace Klitschko, nakon sto je prestao da vodi Lewisa je preuzeo Emanuel Steward, sjajan trener.

Eto i od mene dva centa.
« Poslednja izmena: Oktobar 12, 2008, 11:35:26 posle podne Vladar »
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže ATJ LUCKO™

• Heavyweight Member
  • Markedj4ny BIG Team
« Odgovor #14 poslato: Oktobar 13, 2008, 01:00:53 pre podne »
Vitalij Kličko osvojio naslov po WBC verziji

UKRAJINSKI boksač Vitalij Kličko reaktivirao se nakon četiri godine i u borbi za naslov svjetskog prvaka u teškaškoj kategoriji po WBC verziji svladao Nigerijca Samuela Petera.

Posljednji je put Vitalij nastupio 11. prosinca 2004. godine svladavši Britanca Dannyja Williamsa u Las Vegasu, nakon toga se povukao i posvetio političkoj karijeri.

Glavni motiv povratka bio je misao vodila o vladavini njegove obitelji u teškoj kategoriji. Brat Vladimir Kličko je svjetski prvak po IBF, WBO i IBO, Vitalij je u trofejnu obiteljsku vitrinu sada stavio WBC-ov pojas.

Borba je bila jednosmjerna ulica koja je vodila prema uspjehu Ukrajinca. Nalete razornih udaraca Peter nije mogao braniti, u nekoliko je navrata bio vidno poljuljan, a sve je dovelo do toga da u osmoj rundi shvati kako ta borba više nema smisla. Jedino logično bilo je predati meč, što je Nigerijac i učinio. Zajedno s mečom, predao je i pojas prvaka.

index.hr