Citat: thorovako sexy, zenska je straznjica nesto sto muskarci prvo opaze i to ima jako puno veze sa nasom prosloscu, to je ono sto nas je jos valjda u pecini fasciniralo, i to je na neki nacin ostalo do danas.moj licni ukus je (ako mogu da biram ipak malo jaca guza nego grudi)i mislim da sam u vecini, jer je to i u prirodi cesca pojava, misljenja sam da zene jos uvijek nesvijesne kakav utjecaj njihova tijela , ili dijelovi tijela imaju na nas , i to (nazalost )ne koriste kako bi mogle, zene su (cak i one koje su izvrsno gradene, vjerujte mi moja bivsa je bila model za donji ves), uvijek nekako nesigurne i nezadovoljne sa sobom, a to je POGRESNO , mi vas volimo i sa malim grudima i sa malo celulita po butinama, i sa ne perfektnim noktima , vjerujte nam!!!!!pozz.MENE FASCINIRA SVE STO JE VELIKO :oops: :oops: :oops: ..OSTAJEM SATIM UKOPAN..ALI DA NAGLASIM....NE BIRAM!!!
ovako sexy, zenska je straznjica nesto sto muskarci prvo opaze i to ima jako puno veze sa nasom prosloscu, to je ono sto nas je jos valjda u pecini fasciniralo, i to je na neki nacin ostalo do danas.moj licni ukus je (ako mogu da biram ipak malo jaca guza nego grudi)i mislim da sam u vecini, jer je to i u prirodi cesca pojava, misljenja sam da zene jos uvijek nesvijesne kakav utjecaj njihova tijela , ili dijelovi tijela imaju na nas , i to (nazalost )ne koriste kako bi mogle, zene su (cak i one koje su izvrsno gradene, vjerujte mi moja bivsa je bila model za donji ves), uvijek nekako nesigurne i nezadovoljne sa sobom, a to je POGRESNO , mi vas volimo i sa malim grudima i sa malo celulita po butinama, i sa ne perfektnim noktima , vjerujte nam!!!!!pozz
Za sve ljubitelje Keyre Agustine,frisko skinute slicice :twisted: :twisted: :twisted:
Citat: KekkaCitat: MR.BIGAlo momci dajte malo stila ili brisemo ove gluposti .Obrishi to odmah..Sta fali slikama??? :?:
Citat: MR.BIGAlo momci dajte malo stila ili brisemo ove gluposti .Obrishi to odmah..
Alo momci dajte malo stila ili brisemo ove gluposti .
Mislim da je Augustina bez konkurencije,devojka je bas po mom ukusu ,jeli markoni jel znas mozda koliko ima godina,mrzi me sad da gledam po netu?!