Ma evo nam nove stimulacije,posebno za naseg kolegu Vladara.Nova supruga Doriana...
mislis?pogledaj pa opet razmislikume, jennifer je vlasnica najboljeg dupeta na svijetu (bar medju celebrityima)
Vidim ja da se ovde sve vise postavljaju fotke..gde gospodjicama spadaju gacice....Posto je Misko ovde glavni na temi...ocekujemo njegovu brzu reakciju
Citat: The_Bulldog Mart 01, 2010, 02:34:08 posle podneVidim ja da se ovde sve vise postavljaju fotke..gde gospodjicama spadaju gacice....Posto je Misko ovde glavni na temi...ocekujemo njegovu brzu reakciju Pa evo malo da odmorimo i mi..Tina ima fin ukus ne racunajuci zadnja 2 fotosa..
Citat: Polomac Mart 01, 2010, 10:41:36 posle podneCitat: The_Bulldog Mart 01, 2010, 02:34:08 posle podneVidim ja da se ovde sve vise postavljaju fotke..gde gospodjicama spadaju gacice....Posto je Misko ovde glavni na temi...ocekujemo njegovu brzu reakciju Pa evo malo da odmorimo i mi..Tina ima fin ukus ne racunajuci zadnja 2 fotosa.. još i da mi je dupe dobro kao i ukus! a zadnje dvije slikice....čuj....sigurno ima i takvih kojima se tako nešta sviđa!