Citat: Tanja U. Jun 20, 2008, 05:29:15 posle podnehmmm... ne bih da sad neko pomisli da imam neke afinitete (citaj: da sam presla u "gay" populaciju, hehehee), ali moram reci da sto se tice zenskog tela, dobro oblikovana guza sa parom lepih i cvrsih nogu je po mom ukusu mnogo seksipilnije od npr grudiSestro slatka i ja to kazem a jos ako na te nogice i guzu ima i grudi auuuuuuuuuuuuuu
hmmm... ne bih da sad neko pomisli da imam neke afinitete (citaj: da sam presla u "gay" populaciju, hehehee), ali moram reci da sto se tice zenskog tela, dobro oblikovana guza sa parom lepih i cvrsih nogu je po mom ukusu mnogo seksipilnije od npr grudi
Citat: Milovan Ilic Jun 20, 2008, 07:58:43 posle podneCitat: Tanja U. Jun 20, 2008, 05:29:15 posle podnehmmm... ne bih da sad neko pomisli da imam neke afinitete (citaj: da sam presla u "gay" populaciju, hehehee), ali moram reci da sto se tice zenskog tela, dobro oblikovana guza sa parom lepih i cvrsih nogu je po mom ukusu mnogo seksipilnije od npr grudiSestro slatka i ja to kazem a jos ako na te nogice i guzu ima i grudi auuuuuuuuuuuuuuDobro kaze MIlovan. Ako vec ima dobe noge i zadnjicu sto ne bi ubacila i silikone i bila savrsena ipak zivimo u vremenu moderne medicine zasto ne iskoristiti
Citat: Ajs_Krejatin Jun 22, 2008, 12:23:52 posle podneCitat: Milovan Ilic Jun 20, 2008, 07:58:43 posle podneCitat: Tanja U. Jun 20, 2008, 05:29:15 posle podnehmmm... ne bih da sad neko pomisli da imam neke afinitete (citaj: da sam presla u "gay" populaciju, hehehee), ali moram reci da sto se tice zenskog tela, dobro oblikovana guza sa parom lepih i cvrsih nogu je po mom ukusu mnogo seksipilnije od npr grudiSestro slatka i ja to kazem a jos ako na te nogice i guzu ima i grudi auuuuuuuuuuuuuuDobro kaze MIlovan. Ako vec ima dobe noge i zadnjicu sto ne bi ubacila i silikone i bila savrsena ipak zivimo u vremenu moderne medicine zasto ne iskoristitima da, ko je pita za npr mozak? hahahaahha