Mada ni ove biotechove nisu lose. Uostalom, cini mi se da biotech sada izbacuje kvalitetnije proizvode nego ranijih godina. Valjda su se malo uozbiljili pa su poceli da rade na kvalitetu, ali su im zato sada i cene jace. Jbg, koliko para, toliko muzike.
Nisu im cene jace zbog toga a kvalitet im je ostao potpuno isti!!!!!Zakljucak u vezi biotecha za iste pare mozes uzeti mnogo kvalitetniji proizvod od mnogo jacih firmi veruj mi,biotech je bio dobar kad su imali povoljne cene ali samo zbog toga a sad bolje kupiti pravu stvar nego to!!!
zanimljivo
Ti kao sportista,takmicar, bi trebao da se uzdrzis takvih, hmm, neproverenih izjava, nikada ne znas ko ce da te sutra kupi i finasira
Ispada da si milioner i da si pored svih"pravih stvari" , koje trenutno koristis, uspeo da pazaris i isprobas tu novu celu liniju biotecha..
Mislim, briga me za biotech..ali pricaj samo onoliko koliko znas.
Samo da mi je znati sta su za tebe prave stvari?
Ako pogledam realno, ko koristi "prave stvari"?
Malo pitaj ostale sampione ko sta koristi..pedja- nutrition, hans-biotech, marko d.sta dohvati..itd itd..
Ja cu da ti dovedem, momke koji su prezadovoljni time..a veruj da su impresivno gradjeni..npr nas prvak mediterana je osvajao titule sa biotechom i universalom..itd..znaci ,to nije merilo uspeha..
Prema tome, moramo da budemo realni..marketing je cudo..kada bi krenuli unazad ko je pokrenuo pricu da je nesto dobro ili lose niko ne bi ni znao, kako je,ko je to pokrenu, ni zasto je krenulo..ali je bitno da ponavljamo kao papagaji da je nesto dobro ili lose..a niko da ispoba..
Da ne ispadne da napadam neki brend a branim ovo..Ovako reagujem i kada neko napada svaki brend..