Evo uzeo sam vase savete u obzir i sad mi dnevni plan ishrane treba da izgleda otprilike ovako:
08h
-Mleko 0,5% (0,3L)
-Ovsene 100g
-whey 33g
-5 belanaca
11h
-Kuvane spagete 150g sa ella sirom 100g
-whey 33g
-pomorandza
14h
-Belo meso pilece 300g
-Integralni hleb 100g
-Kupus salata 100g
15-16h TRENING
17h
-7 kuvanih belanaca
-Ella sir 150g
-Whey 66g + 40g Dextroze
20h
-Ella sir 200g
Jedino ako ste primetili malo sam vise forsirao ella sir (otprilike da za dan pojedem jednu onu casicu)
Spartak prijatelju to je valjda ono sto si mi savetovao jel?
Jel treba jos nesto od dodataka ishrani? Mislim da li je nesto jos neophodno?A riblje ulje?
??
Ja se nadam da sam savladao materiju dovoljno da ne naskodim zdravlju...pa oprostite ako sam malo naporan...ali hteo bih da budem apsolutno siguran u ovo sto radim pre nego uopste se upustim u ozbiljniji trening.140kg mi je vec dovoljno poljuljalo zdravlje,ulenjio sam se,imunitet mi je popustio(stoga nebi mozda bio los neki suplement za jachanje imuniteta).
E sad imam jos jedan mali problem.Radim u 4 smene. 2 dana prepodne,2 poslepodne,2 nocu i 2 slobodan...I tu je malo frka iskombinovati sve.Ali to cu vec ja sreditii.Samo me interesuje koliko to utice na ovaj nachin ishrane?
?