kao prvo pozdrav svim forumasima,pratim vas oko nedelju dana i procitao sam dosta zanimljivih tema i moze se mnogo stvari nauciti,vidi se da ima jako pametnih ljudi koji su ostvarili velik uspeh gledajuci slike.u teretanu idem 3 godine,hranio sam se nepravilno nazalost
sto sam video po tome kakve ishrane vi imate,pa sam zato resio da i ja promenim ishranu u nadi da cu povecati obime svojim misica.visok sam 180cm,imam oko 85kg,cilj je do nekih 95kg,naravno ciste misicne mase uz sto manji bf.poslednje 2 godine treniram kao manijak u teretani,ali obimi su i dalje isti nazalost,sto znaci nisam dovoljno proteina unosio pa zato sad molim za pomoc da sastavimo zajedno sto bolju ishranu u cilju da podstaknem misice na rast.
plan prehrane sam totalno korigovao,izbacio kolu,slatko,beli hleb,a ubacio ribu,belo meso...
ovo je takozvani plan prehrane za masu,pa jel valja ovo nesto?
7:00 (ustajanje):200gr ovsenih pahuljica u 2dl kravljeg domaceg mleka
9:00 (dorucak):100gr cornflakes u 3dl kravljeg domaceg mleka
11:00 (uzina):150gr kuvanog krompira i 100gr oslica pecenog
14:00 (rucak):300gr kuvanog krompira i 200gr kuvanog ili pecenog belog mesa
16:30 ili 17:00 (uzina pred trening):100gr cornflakes u 3dl kravljeg domaceg mleka
17:15 ili 18:00 odlazak na trening
19:00 (vecera) 200 ili 300gr pecenog oslica
sad dalje ne znam sta da ubacim a bicu jos gladan,to znam
od suplementacije ne koristim bas nista,jer nema se love,znaci samo ishrana,ishrana i ishrana,a jedino sto sam koristio to je sve bilo mesec dana i nista nisam dobio jer nisam imao niti pravilnu ishranu niti sam uzimao kako treba,pio sam sa mlekom i to jedan dozer,bez dekstroze,znaci bio sam u totalnoj zabludi,nisam imao blage veze,dok nisam poceo citati ovaj forum.volje imam,vremena imam,para nemam,a zelim dobre rezultate uz dobru ishranu,a sad videcemo...
molim za pomoc,sta bi trebalo korigovati u jelovniku,sta dodati,sta izbaciti,sta povecati,umanjiti...hvala svima unapred na odvojenom vremenu