Dexterova pobjeda je dobra stvar za sport i samo Mr.O natjecanje. Potpuno zasluzeno. Jay je opet dobio poklon, malo manji nego prosle godine. 1,3 i 5 mjesto su mi ok. Cutler i Wolf bi trebali zamijeniti mjesta i onda bi sve bilo pravedno. Hmmm... ustvari, Jay na 5 mjesto iza Freemana, onda bi sve bilo ok. Svaka cast Jayu na svemu sto je napravio u karijeri, bio je sjajan ambasador sporta, ali vrijeme mu je proslo. Cini se da mu je visegodisnja "utrka" za Ronnijem potrosila tijelo. Bio je daleko od najboljih svojih izdanja, iako nesto bolji u finalu nego u polufinalu, ali nedovoljno za top 4, po meni.
Wolf je ostecen. Kratko i jasno. Nije mi jasno kako ga na flexonline mogu proglasiti najvecim razocarenjem natjecanja. Moze on i bolje, uvjeren sam, ali najvece razocaranje?!?!
Kako li je Viktoru sve ovo gledati, prosle godine ga zeznu, zatim ga ozljeda udalji od ovogodisnje Mr.O. a sada gleda Dexa na vrhu...
Sljedeca godina bi mogla biti odlicna. Viktor, Branch i Kai se vracaju, Heath i Wolf imaju dodatno vrijeme za napredak, uz dobrog Freemana, povratnika u odlicnu formu Dennisa J. i ostale, mogli bi imati strasan Arnold i big O. Jedva cekam.
Ovo je sada povijest. Idemo dalje.