Kada mu je sledeci mec?
MIRKO FILIPOVIC (7-1-2, CroCop Squad Gym) v. RON WATERMAN (10-1-2, Colorado Stars)
Neka me neko ispravi ako sam pogresio.
31.decembra 2005 je izgubio mec protiv Mark Hunt-a preko odluke.
http://video.google.com/videoplay?docid=4883255801147081095
Za one koji nisu videli.... Bob Sapp VS Mirko CroCop Filipovic K-1 MMA Pride FC UFC full (takuma)
Cro Cop vs Minowa je poslijedni Mirkov mec u prvoj rundi OWGP, znaci Pride-ovom turniru gdje su ucestvovali borci bez obzira na kg, bilo je vrlo malo ne-teskasa ali eto... Mec sa Ron Watermanom je stari mec, i da za Novu godinu Mirko se borio sa Huntom i izgubio preglasavanjem sudaca...
U tom mecu je zadao nekoliko izvanrednih udaraca, pogoovo par axe udaraca i high kickova ali je Hunt ostao na nogama, a posto je cijeli mec jurisao naprijed sudije su mu dale prednost...
Inace oni su se, cini mi se, 2001 borili po K1 pravilima i Mirko je pobjedio odlukom sudaca, iako je vec u 2-3 rundi Hunt bio u nokdaunu...
Mirko je drugi mec sa Huntom odradio u rvackim patikama zbog problema sa povredom stopala, nesto tezi i sporiji nego inace...nije iskoristio svoje znanje na parteru iako je mec zavrsio u dominantnoj poziciji na parteru uglavnom je to bio kick-box mec...