..cekaj..koliko ti godina imas??.......da odaltle krenemo...
Imam 19 godina.Sigurno sad mislis da sam klinac koji ne zna sta su 90-e,pa i ne znam,bio sam mali-to je logicno.Mozda je i bolje da ne znam. :roll:
Zivim 5 godina u kraju sa njima i znam kako i sta rade i veruj mi da posteno zaradjuju novac,ali opet ih nevolim.
:smileycouncil:
..ne smtaram da si sada klinac..ali si tada DEFITIVNO BIO da bi mogao da kzes bilo sta o tome....
dalje....bolje da si te godine preskocio..nisu bile ni malo lepe...
dalje....to ejl tizivis sa kinezima ili ne..najmanje je bitno u celoj ovoj prici..
ja tebe hocu da nacuim na koji nacin funkcionise njihova vredonca....
dakle..kada se nakote kao pacovi tamo u nekoj pokraijini shu min tzu...onda drzava da nije njima na grbaci jer nece da rade ni kurca tamo...a i sta da rade kada ih ima 3 milijarde..ko ce njima da nadje svima posao....drzava im daje subencije na taj ancin sto mu da ili njima nebitno...ovu robu da je prodaju po svetu....
dakle...evo ti nesto robe..para neces dobtii i mars napolje...
dalje..sva ta roba je felericna roba i tamo se to ne prodaje vec se baca..ali ej zilgeda dovoljno dobro za naas.. :evil: :evil: :evil:
dalje......zalosno je to sto zakonski to nije sredjeno na taj nacin da oni mogu da bude zdrava konkurencija....nego oni rade sta hoce...
kada si video da je u nekoj radnji njhivoj izdat fisklani racna??..ako je..to je od 1000 artikala 1....
redovno ih isnpekcije zatvaraju ali nakon zakosnke kazne i roka koji mora radnja da bude zatvore.oni se vracaju jos jaci i jso vise vuku ovaj narod guzicom za nos..
isnpektorima je naravno dobro..jer se i oni omaste...
kod mene u gradu njam jednog lokala placaju 3000 eu....dakel...to je 250 000 dianra ili neciji 6 mesecni promet ko prodaje slicu robu ako oni....
e sada..ja tebi predklzem da ti njih pitas..kako da i mi postanemo tako vredni da nek od nas moze da placa lokal 3000 eu....
..
covece...nebitno jel ti njih voli sili ne..ili ja ili bilo ko drugi..
piraca je zapoceta u sali i otisla je daleko a pogtov onaj eo kada si rekao da su vredni i da voze dobra kola..itd..
to niej merilo nicega ......
ponavljam t jos ejdnom..zalosno sto ova drzava njima nije ogranicila ulazak u zemlju i njih a pogtovo njihove robe....mnogo bi, ljudi bilo sretniji..veruj mi...