a kad vec spominjes Sandrinu formu da si toliki strucnjak za kakvog se predstavljas primetio bi da voda nije ni izbacivana,niti je radjeno punjenje ,jer ako nisi obavesten svetsko je za 2 nedelje i to smo ostavili za tada tj za poslednju nedelju
Sandru uopste do sada nisam komentarisao nigde i ni jednom ako si primetio ali izgleda da nisi.
To sto si pomenuo za Sandrinu formu je tacno i ocigledno (pa zar treba i to da objasnjavm) i vidi se da je radjeno za odredjeni dan. Pa upravo zbog toga sam i rekao da je njen plasman u Boru nebitan te da treba u razgovoru da razjasni detalje do kraja.
Ako je izrazila zelju da ide na Svetsko i Savez je prihvatio to, pa daj nazovite Jovanovica i sve se dogovorite za dve nedelje i ne znam u cemu je problem. Jel' neko pomenuo mozda da je Sandra nespremna?
covece pa ja sve vreme pricam da mi ovo takmicenje nije bitno vec prica oko Svetskog,a sta ti mislis da sam ja pricu o neodlasku tamo sam iskonstruisao,da se vec nisam cuo ni sa kim iz saveza, da mi nije ovo sve saopsteno odande? Jos nesto jel vi na to takmicenje u Rusiju idete o svom trosku ili trosku saveza. Sta je navelo selektora da odluci da bas Sonja ide tamo ,to sto je tvoja zena ili njena "fenomenalna" forma prikazana na poslednjem takmicenju u Puli?
Steta je sto si pogresno informisan "iz Saveza".Pa sto ne kazes ko je taj koji ti daje totalno pogresne informacije i reci ako nije istina sve sto sam rekao oko odlaska na Svetsko prvenstvo.
Sve odluke sa sastanka javno objavljujem i neka me demantuje neko ako nije tacno ovo sto kazem. I ne znam sta tu nije jasno?
Sve vreme ti govorim da je sa Sandrom sve jasno oko forme i dalje se dogovarajte tamo gde treba a ti se opet hvatas moje zene koja nije isla ni na Evropsko, niti ide na Svetsko i to nasom voljom a ne voljom Saveza. Mozda ti i to smeta?
I nisam zaboravio i ono poslednje pitanje gde vec pocinjes da vredjas i gde bih te prijateljski zamolio da nas vise ne pominjes u takvom kontekstu jer ni ja vas nikada nisam pomenuo.
I nije selektor odredio ko ide u Rusiju vec je ceo UO prihvatio predlog Predsednika Gorana Ivanovica da ta tri takmicara ako pokazu dobru formu na Drzavnom budu kandidati za Rusiju.
To je moje jedino medjunarodno takmicenje i sva prava imam da posle 7-og i 8-og mesta na Svetu u zadnje dve godine pokusam da napravim jos bolji rezultat.
Sonji bi to bilo prvo i jedino medjunarodno takmicenje posle Balkanske titule i to na kraju godine kada i sami procenjujemo da ce biti u najboljoj formi.
Toza iz BG-a se vec dokazao ove godine i zasluzio odlazak u Rusiju.
Dakle za Svetsko u Rusiju su predlozeni na osnovu rezultata Goran, Sonja i Toza. Tamo ne ide nicija zena, niciji prijatelj i niko preko veze.
Ako ti ni posle detaljnog objasnjenja nije jasno zasto je tako odluceno onda stvarno ne znam sta je poenta svih ovih potrosenih reci.