Ne trebaju ti slike posto je ovo pocetak kraja ovog sporta u zemlji Srbiji. Najnovija vest na izbornom takmicenju za svetsko je "izabrano " da ne ide niko
pod opravdanjem da nema kvaliteta za tu konkurenciju,osim naravno clanice Biserkinog kluba koja se takmici u fitnessu i koja na Evropskom nije usla u 10,a sada je izgleda izraziti favorit
. Koliko znam nekim takmicarima u muskoj konkurenciji je vec ranije saopsteno da nece ici na Svetsko jer savez nema para, pare su sa budzeta naravno odavno dobijene za to. Takodje sa tog istog budzeta su pare dobijene i za stipendije,koje gle cuda nisu isplacene ili bar ne svima, Sta li se desilo sa tim novcem da ga nije pojeo cika Ronni
.
Ja znam zasto ti pitas za kategorije i iskreno ne verujem da ce ih biti,jer za koga da ih prave za 1 ili ni jednu ozbiljnu takmicarku i 5-6 domacica,moj najprijateljskiji savet tebi i Eli je da zaboravite ovo zlo od federacije i da ne prolazite kroz ova sranja i da ne dozvolite da vas zajebavju razni idioti i lopovi, ucite na tudjim greskama