Nisam znao gde da stavim temu, ali evo valjda moze ovde...
Dakle, imam 21 godinu, 195 cm, 88kg, normalne gradje. Pocetnik sam u teretani, skoro sam krenuo najvise zbog problema koji imam sa uvecanim grudima. To mi je ostalo jos od puberteta, i bio sam kod doktora gde sam ustanovio da se ne radi o ginekomastiji (poremecaju hormona) vec o lipomastiji, tj. masnom tkivu u predelu grudi. Evo konacno sam resio da se pozabavim time jer, verovatno zbog ishrane, alkohola (pogotovo piva) situacija je tokom godina postala gora a stvarno ne zelim da furam zenske grudi celog zivota, pa se nesto u zivotu mora menjati
E sad ako bih neko mogao da mi pomogne, da mi kaze koje vezbe za grudi i koliko (serija i ponavljanja) bih morao da radim. Recimo benc, ili ono rastezanje (jebi ga ne znam strucno ime za vezbu). Imati u vidu da sam pocetnik tako da ne mogu ne znam koliko da dizem. Ne znam ni da li treba s malom tezino i vise ponavljanja, ili veca tezina manje ponavljanja...Takodje imam pitanje da li ovo moze da se regulise bez trcanja, tj. samo sa vezbom u teretani, jer realno osim malog pivskog stomaka i grudi nemam problema sa viskom sala kao sto mozete videti iz srazmere moje visine i tezine.
Hvala u napred i pozdrav.