Hvala na odgovorima ali niste me razumeni najbolje, zanima me dal postoji u bg-u klub gde mogu da dodjem kao rekreativac, totalni pocetnik, bez namere da se takmicim, sa osnovnim ciljem da savladam pravilnu tehniku i osnove samog sporta. Naravno da bih se u jednom trenutku posvetio tome, ali nemam neke ozbiljnije ili vece ciljeve. Znaci da li postoji uopste neki rekreativni klub dizanja tegova u bg-u, de dodjem jednom ili 2x sedmicno, odradim trening i to je to?
Evo npr teg sam prvi put u zivotu uzeo pre jedno pola godine (imam 20god i vec 5 god sam u treningu borilackih sportova i bodyweight/calisthenics treningu) poceo da radim po bodybilding sistemima, video da nije to za mene, inace imam 2 drugara powerliftera takmicara, i krenem sa njima da treniram, da forsiram 3 osnovna lifta, i sad se kunem u powerlifting, neverovatno sam ojacao, dobio na snazi a malo i na misicnoj masi, sad trenutno ne radim s tegovima, ali planiram s vremena na vreme da radim powerlifterski sistem treninga, kada imam manji broj borilackih treninga i ne spremam se za takmicenje.