Ne znam odakle ti ideja da bih ja nekoga lincovao. Pa ja uvek priznam kada nisam u pravu, samo mozda je potrebno vise vremena da me covek ubedi u nesto, odnosno da ja shvatim da sam pogresio.
Kako da ti nacrtam svoj osecaj dok radim? Zaista mislim da to nije moguce. Tako nesto nije moguce slikati. Ti si se sada uhvatio za simetriju iako sam ja rekao da se to onda mozda tako i ne zove, nego nekako drugacije. Dakle, opet kazem, ne mislim na simetriju IZGLEDA nego na simetriju OSECAJA, znaci kada radim levu stranu tela nikako ne mogu lepo da se namestim, kod vezbe koju sam spomenuo, dok kada radim desnu stranu sve je ok.
I nisam mislio da kazem da su moji drugari bolji od 50% foruma jer prosto nisam video nikoga sa foruma. Nisam u mogucnosti da slikam te ortake tako da ce sve ostati samo na mojim recima, ipak, mislim da svako ko nije ogrezao u tripu da su samo pravi bodi bilderi super gradjeni zna na sta mislim. Uostalom, 90% vezbaca po teretanama se NE hrani tako a opet neki od njih super izgledaju.