iskreno da bi bio b.b instruktor ne postoji nikakva institucija koja cete tome nauciti za 2-3meseca tako da zaboravi to instant sranje,ili zavrsi fax pa sprovedi svo to znanje u praxu a ako ti se zuri nagruvaj se i osvoji neko takmicenje.ni jedno ni drugo nije najsjajnije.nekad imas takmicara koji zna za sebe a ne zna da prenese svoje znanje na druge,ili je za to nezainteresovan kad mu dodje neko ko nikada nije digao teg ili jednostavno je dosta uradio uz pomoc hemije.mana sa faxem je sto dugo radis teorijski nesto a teretanu video nisi.ew sad da smo normalna drzava mogao bi sebi da das vremena i za 1 i za drugo ali posto je ovde ko se pre snadje vidi koliko ti se zuri pa proceni sam.
//....lara u ovom delu gresis....ona ko zna na sebi da primeni bilo sta..mora da zna i na drugom.....AKO HOCE!!!!..
ne moze neko da zilgeda kao vreca govana i da kaze da jeon instruktor..cega??...u atuo skoli da!!..u ovosm sprotu ne....
i gresis takodjer u delu oo hemije....veruj da odista nije bitno jel neko izgleda dobro uz pomoc hemije ili ne......danas se svi intereuju za to...a na fakluletetu te to nece uciti..sigruno..dakle...ja ako hocu da korsitm hemiju..TO JE MOJ IZBOR..i aj hocu da znam i da naucim...a ako si ti insturktor..onda to i ocekujemod tebe da mi akzes..naravno..ako te paltim za to....
sta vredi da ja tebi paltim bilos ta ako ti nemas pojma!!!...razumes...
nasi fakulateti su sranje i sramota..pogtvo iz ove oblasti...tako da to sto neko ima faklutetsku diplomu o zavrsneom difu..NAZALOST ne znaci nsita...
i ja imam diplomu o zavrsnom fakultetu a da sada treba a radim us truci mogao bi da idem u pm....veze blage nemam....
a drage volje cu da razgovaram na bilo koju temu sa nekim sa difa..ionako nema SKOLU KOJU ONI IMAJU...drage volje..cak sto vise..ubedjen sam da cu da ih u sve i jendom segmentu razoruzam..
naravno..ja ispti na difu kod nekog dede verovatno niakda ne bih polozio jer me ne znaimju te budalstine koje oni tamo trube,ali ovo sto ja znam i sto mnoi momci sa foruma ovde znaju..oni mogu samo a sanjju....
sto smo i doakzali..o tome se radi.....sto na zapdu se sprotksi rezualtat ceni larra....ovde ne......ovd emozes da budes mehnaciar a da haubu od auta niakda nisi ni podigao...o tome se radi..