Tacno tako, Sale.
Vrlo cesto rade neke stvari koje normalnom coveku nikad ne bi pale na pamet. Ok, ne kazem da su svi Amerikanci "cudni", da sad ne upotrebim neku drugu rec, ali radila sam sa mnogo njih, i cast izuzecima, ali - neverovatni su...
Pazite ovo (sad cu malo da "iskocim" sa teme, izvinjavam se zbog toga, ali moram...). Jedan moj davno bivsi sef, nebitno kako se zove, bitno je da je Amer, spremao se da ide na xy konferenciju u Kanadu, i noc pred put zove ga zena da ne zaboravi poneti iz kancelarije rendu (poneo covek rendu na posao, pa kao on ce da renda jabuke, hehehhe). Uglavnom, dosao do mene (radila sam kao njegov asistent), i pored svih nekih izvestaja koje sam morala tad da napisem, trazi on od mene da uzmem dig. foto aparat, uslikam rendu, i onih 6 jabuka sto su u frizideru zapakovane u celofan, da ih uslikam svaku posebno (dakle, 7 slika ukupno), odstampam sve to, i stavim na njegov racunar kako on ne bi zaboravio da sve to odnese kuci. Prvo sam polako podigla glavu, pa ga pogledala sa zescim upitnikom iznad glave, da bi on na to rekao "da, uslikaj rendu i 6 jabuka svaku posebno, odstampaj i stavi mi na racunar" kao da je to najnormalnija stvar na svetu.
Otisao covek, ja se ustala, nasla neku kesu, strpala rendu i one jabuke unutra, i sve stavila na njegov stol.
Kolege mi nisu verovale da je to trazio od mene, pa sam rekla "ljudi, nisam toliko mastovita da mi tako nesto padne na pamet".