Kao sto malopre napisah, vec sam se izvinuo i srdacno zahvalio Natasi. Evo sad cu to uciniti uz pussu. Malo sam rasejan, ucim nesto, ali dosta je bilo. Rapid out. Pozzz
Peta i sedma su EEEXTRAAA!!A ovo ostalo mi je fuj...Ne volim takve grudi,k´o vime,vise volim manje a cvrste...P.S.A i to mesanje sisa mi uopste nije sexy,niti mi prija...al dobro,ima nas raznih...
Samo ti postavljaj dr.. Ima nas dosta koji volimo veliko :twisted: :twisted:
Citat: PapagenoSamo ti postavljaj dr.. Ima nas dosta koji volimo veliko :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops:
Citat: pedjosCitat: PapagenoSamo ti postavljaj dr.. Ima nas dosta koji volimo veliko :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops:jel to i ti volis samo male grudi eheheh
Hm... cudno je kako zenski rod (bar na ovom forumu) slabo razlikuje silikone od "natural"...Ove u kadi nisu silikoni... a sto se tice da li mi se svidjaju, necu komentariati :twisted: :twisted:
Pa u pravu si, to sam se zezala za silikone. Ali ove njene podsecaju na one posle porodjaja :roll: Ko da su pune mleka Mozda bi fino mogla podojiti nekoga