Ceo zivot je takmicenje svi se trude da budu bolji od drugih nebitno da li sport ili nesto drugo,ja volim bodibilding i dok god imam mogucnosti nikad necu zaliti da ulazem u sebe i da se takmicim,volim to i to je moj zivot
buraz...pa mislim da ovde prilicno gresis...
ulagati u sebe...JE OBRNUTO PROPORCINALNO OD recenice...ULAGATI U SEBE DA BI SE DRUGI BOGATILI...!!!
nisi ti shvatio mozda dobro sta sam hteo da kazem..
jer ako iko voli ovaj sport onda sma to sigurno ja...veruj mi na rec
a kada kazes da je to tvoj zivot..to si u pravu..zivis od toga kao i ja..ti kroz teretanu ja kroz preprate itd...
ali je rec o drugom....ti si trenutno sam...a zamisli dali bi tako razmisljao da moras da hranis nekoga?..
milim da sigurno ne bi rekao..ja cu da ulazem u sebe..a ti ili vi budite gladni.....
mozda cak i ovo ima smisla ako u doglednoj buducnosti ima sanse da uradis nesto od toga sto si ulagao..
ali ce ti se postaviti problem kad-tad..veru pedji na rec...da ces da pitas..bar sam sebe....pa cek....ja sam ove godine slozio toliko i toliko..a nisam dobio nista...a ovi tamo dizu kule i gradove,letovanja,zimovanja,trke pasa,skovs na ledu i ostale p..e materine...veruj da ti nece biti svjedno..
sada je..to znam..isto mi je tako bilo..briga me bilo za sve...volo sam ovo kao i sto volim danas i nisam gledao nista dalje.
mejdutim...kada se desilo prvi put da su nas isterali iz aviona kao zadnju pascad iz razloga sto je NEKOME TAMO stalo do nas takmicara kao do treceg oka u glavi....stari moj....
a da ti samo ukratko kazem...spremao sam se za svetsko u kairu...16 jebenih nedlja..i gomile novca....spremio se extra..dosali na aerodrom..usli u GATE...i onda..gospodo..gde vi idete?
u egipat na sv prevenstvo..pa gde su vam vize...pa nemamo....
ALO....ALO BRE......poslali su nas bez viza ...
ama nije ni to bitno..vec KOLIKO JE TADA EKIPI BILO STALO DO NAS 3 TAKMICARA...pucala im ona stvar...
e vidis buraz....ne verujm bas da bi i ti ostao ravnodusan da ulozis u sebe kako ti kazes tj da ulozis sa ciljem ili ciljom i da te ona neki tamo marginalni likovi naprave takvom budalom da je to jednostavno bolesno....
ulagati u sebe i gledati po starni neke stvari..voleti ovo...JA SAM ZA..
ulagati u sebe radi toga da neko inkasira,putuje,sprda se i pravi budale od svih nas..NO NO MIKI..neka im se tatica njihov sprema...i mamica...i babica..i sva ostala tugujuca rodbina....
po meni licno....ovo je moje misljenje..ti si extra talenat..i da gubis ovde vreme zajebavajuci se po evropskim i svetskim takmicanja to je pogresno..i jos da ti anmete negde da ljosnes na DT pa da vidis onda....
idi covece na GRADN PRIX uzimaj novac ili bar pokrij to sto si ulozio u sebe...jer je lova dobra a ti imas potenicjal da uvek budes medju top 5 napolju....pricam o GRADN PRIXOVIMA GDE NEMA KATEGORIJA...zato sam rekao top 5 da me krivo ne shvatis...
evo..sada imas u CZEH REP 20.6.2009.-svi su dobro dosli..20 000 eu fond nagrada....
odi na neko jebeno prvenstvo da te nataknu na kolac i dobijes ....ma da ne pricam..nadam se da shvatas sta sam hteo da ti kazem