Kratko objasnenje o BB-gu i Takmicenja(sta sve treba da bude jasno i imati uzmeti u uvid)!!
1-vo Treba finansijski da je covek potkovan dobro
(pr.500-1000evra) Mesecno samo za Hemije,jelo ,dodatci
i sve drugo sto je potrebno za B.B. Da se moze napredjivati
kako treba i imati zelju i potencijal da se konkurise sa ostala konkurencija -Takmicare(vrvne)!!!
2-go Bez coveka trener ili neko sto jako dobro razume BB i sve uz njega(ili sam licno mora da raspolaze) iskustvom znanjem itd..
o trening,ishrana,hemija,dodatci,poziranje i sve
ostale stvari je jako tesko da takmicar BB-er napredjuje i ostvaruje
velike rezultatei!!!
Hocu bar da se (da im se razjasni sta je u stvari Takmicarski BB-ng i sve uz njega-uspesan svetska klasa- u Amateri biti) bar malo da se osveste i probude od te
vase-njihove iluzije da sa jednu kuru HGH Hormon i minimalne
doze i sve iste steroide(i nacin uzimanja) da ce da budu-e vrvne Body Bildere itd...
Moram ovako da pisem (realno i direktno) da bi mnogi od nas-njih dobro razmislili analizirali sta sve rade i uradili dosad?
? stave sve na vagu napredak plasman trosak zrtva odricanja sve sve sve pa da bi nasli sebi odgovor dali pozitivan(osvestiti se) ili negativan(sueta gordost,tapsenju po ramenu-lokalan matador-BB-er itd..) i dalje terati i traziti uspeh u BB i sve uz njega!!!
3-ce Treba se biti On na ciklus nekoliko godina(podrazumeva se HGH,IGF-1,insulin,AAS i sve ostalo sta svetska klasa kod Amatera u Top 3 uzima ili upotrebljava)
?.... skoro bez
prekida ili samo uz kratke PCT i Off dane!!! (pa da se udje u plasman u Top 3 na velika Takmicenja)........
Pricam za kod AMATERA!!!
Za profesionalce treba mnogo mnogo vece finansije i
hemija i sve drugo da bi (ti-ja on)Bilder bio i nosio snjima!!
Zakljucak!!!
Kratak i jasan: NEMAS LI FINANSIJSKE PODRSKE(DOVOLJNO) ILI SAM
IMAS PARE ZABORAVI NA MALO VECE USPJEHE I TAKMICARSKI
B.B !!!!!!!! TAKODJE ZNANJE TRENER ISKUSTVO ITD...
Ako zivis u san i nestvarnost upropastit ces svoj( a i oni koje zive stobom)
privatni familijarni i radni zivot!!!!(objasnjenje)
bices rob teretani i samog Body Building-a,sve vise ces ulaziti u njega (kao sport zavist-ovisan,zivotni stil i slicno) i kako prolazi vreme
tako sve vise ces zahtevati (od samog sebe) da ostvarujes rezultate i da
radis sve jace i vece cikluse(sa hemijom),ekspirementirati razne cikluse diete dodaci itd... pa cak i zdravlje i zivot(svesno il nesvesno stavis u opasnost)!! Nezaboravite danasnji Takmicarski BB nije igra za decu!! Nema tu Rokanja tu se deca igraju!!!!!
Mislim da svako treba znati (ali neki )ko sto General Pedja naveo u vise tekstova..... nemogu da osoznaju istinu i sve sta kako zasto rade i teraju tako??? U stvari milse da znaju i da su u i na pravi put ali je sasvim nesto drugo....
?
Mene (licno je sasvim sasvim jasno i bistro ko suza sto se tice BB-ga i sve uz njega) Pazi Takmicarski BB je siroki pojam!!!! Nije samo teretana jelo i hemija!!!
Poznajem jako dobro Takmicarski BB.-ng i sve uz njega.....zato i pisem ovako i ovo jer znam da je istina sve i da sam u (mozda za nekoga i neke) u pravu!!!
P.S. Dajem rec ostalim Forumasima(takmicare sadasnje,buduce i bivse)......