Nisam imao nameru da ti pametujem, ali izgleda cim kazes nesto sto nekome ne odgovara eto sukoba...
Ako vec zivis sam, nauci da kuvas moze biti cak i zanimljivo. Ja sve sam spremam, a kada nemam vremena radije pojedem malo ovsenih pahuljica nego hamburger ili sta vec...
Nisi me dobro shvatio.Kakvo pametovanje,sukobi.. :lol: Ovde smo da pomognemo jedni drugima. :wink:
Ne zivim sam,cale mi kuva,sprema,pere...glupo mi je njega da opterecujem i tim stvarima kada sam sposoban da uradim po nesto i sam,Vidis,steta je sto nisam naucio da kuvam-mozda spremim neku kajganu,ispecem neko meso na tiganju,obarim spagete,jaja,sto ti kazes pahuljice...Nista narocito ali bice vremena nadam se.
Hamburgere i ostale gluposti u Mc-u nikada ne uzimam niti mi pada na pamet.Za te iste pare mogu da kupim 1kg belog da ispecem kod kuce..
Naravno da je 134x zdravija salata kada je sam kupis,izaberes,spremis kako ti zelis...Sve je to lepo ali zahteva vreme i paznju koje ja nemam.
Jos idem u skolu + zaposlen sam vikendom tako da slabo provodim vreme u kupovini.
Inace veliki sam ljubitelj svih vrsta salata,sada ide leto i jesce se u malo vecim kolicinama!!! :wink:
Pozdrav tebi i nemoj da mislis da sam te kritikovao. :wink: