:lol:
Citat: pedjos:lol: mogao bi da nam posalje neki klip , for free .
Citat: MarkoniCitat: pedjos:lol: mogao bi da nam posalje neki klip , for free . .....posalji mu mail...maybe he willl
Citat: pedjosCitat: MarkoniCitat: pedjos:lol: mogao bi da nam posalje neki klip , for free . .....posalji mu mail...maybe he willl bas cu da stavim post na njegovom forumu i da mu trazim neki klip .
Citat: MarkoniCitat: pedjosCitat: MarkoniCitat: pedjos:lol: mogao bi da nam posalje neki klip , for free . .....posalji mu mail...maybe he willl bas cu da stavim post na njegovom forumu i da mu trazim neki klip ...pa da...kazi gde si sznao za njegov novi dvd :wink: :wink: :wink:
Citat: pedjosCitat: MarkoniCitat: pedjosCitat: MarkoniCitat: pedjos:lol: mogao bi da nam posalje neki klip , for free . .....posalji mu mail...maybe he willl bas cu da stavim post na njegovom forumu i da mu trazim neki klip ...pa da...kazi gde si sznao za njegov novi dvd :wink: :wink: :wink:hocu :wink:
post je postavljen na milosevom forumu i ocekuje se odgovor .
Evo sad sam i ja bio na Milosevom forumu i stvarno ti je to odgovorio, ali sto ti nista ne rece za video clip? :?:
Super, ali hajde odmah, posto sam ja jako nestrpljiv, pa da ne moram ja da mu saljem to pitanje ;-)