Moja Žena Mirjana Stefanović, rođena 16 avgusta 1978 (30 god), majka bebe od 2godine i 2meseca (sa avatara).
Prvo takmičenje u Elemiru 23.08. 2008me srebrna medalja-2go mesto-model fitness.
Takmičila se za klub naših prijatelja Gorana i Sonje Ilić OLYMPIA iz Kragujevca, klub u kome smo se maltene i upoznali i odakle je krenula naša ljubav.Zaprosio sam je inače posle jednog jedinog poljubca i ničega više i naravno rekla mi je DA.
Trenira za svoju dušu u našoj zajedničkoj teretani od 4,5kvm, teram je od kad se znamo da se takmiči ali uzalud, pošto ja nisam mogao Terza Mirsad i Sanela su je ubedili da mora da se takmiči, na moju srecu uspeli su. Nakon 10h puta i bebe koja se baca po njoj u autobusu izašla je na binu, trema je drmala zestoko, loše je pozirala ali vazno da je probila led, za takmičenje se spremala 8dana na strogoj 0UH, pre toga 45dana nije trenirala.
Ponosan sam na nju jer ima jaku volju 8 dana na 0UH devojka koja obozava slatkiše, testeninu, na totalnoj 0UH bez vlaknastih... stvarno me je oduševila, ja sam bio na 0UH ali sam uzimao vlaknaste UH-2dana i hteo sam da crknem, ja bi ujedao sve pored mene.
Od preparata koristi 1mericu wheya dnevno i NIŠTA više, bukvalno ništa.
Pozvana je na tamičenje u Pulu-COLOSEUM u kategoriji bodi fitnes za koju se nije spremala, realno nemože da stigne ostale takmičarke za 4dana Sonju(šampion balkana u BF), Sanelu (koja je u top formi, i pobeđuje konstantno)...sad je zagrizla žešće i daje sve od sebe i ako ovako nastavi za nekoliko meseci...
Toliko od ponosnog muža, e sad neka je slike predstave