@sasacg
Sad sam nasao na netu sta je glukozamin (vidim da kao sluzi da obnovi hrskavicu i pomaze kostima...)
Vrlo je moguce da je nesto takvo i kod mene, mada ne vidim nikakav razlog, kao sto sam gore naveo nisam imao nikakvih povreda ni padova koji bi mozda mogli da uzrokuju takvo nesto...
Mada bol jeste kao da neka koscica bode drugu kost, mada opet, nisam strucan da to ocenim...
Nisam isao po pomoc doktora jer to i nije toliko izrazeno, osim pri naporima i vezbanju...
I jako je cudno, kad se misic pri naporu opusta na dole (pri spustanju tegova, spustanju pri zgibu, itd.) me boli, dok pri vezbama u kojima se misic napreze kad se ruka ispruza (kao sto su sklekovi, propadanja, obrnuti sklekovi, bech, itd.) nemam nikakav bol...
E to je ono sto mene buni i sto mi nikako nece biti jasno...
A koliko kosta taj glukozamin?? video sam da ima da se nadje u apotekama, ali posto mi je finansijsko stanje lose, onda bolje i da ne idem da proveravam ako je skup
U svakom slucaju hvala na odgovoru, nadam se da ce se mozda naci jos neko ko bi mozda mogao da podeli neki savet