Pa upravo ti to i kazem bas zato sto je sve to cimanje i preko bodybuildin.com i Trueprotein.com i preko bilo kog drugog sajta bilo gde van nase zamlje.Ne znam sto si mi dao predlog koji mi se ne isplati kada sam lepo rekao da mi je skupo da kupujem dva puta po 454 g gde 1 pakovanje(454 g) kosta 5000 i nesto i da mi je kada bi kod nas bilo pakovanje od 1 kg bilo puno isplativije.Hvala Matt na predlogu ali ja stvarno ne znam kome se to isplati(kupovina van granica nase zemlje)sem da nema nekog preko pa da mu taj donese ili eventualno posalje,ali i na taj drugi nacin(slanje iz inostranstva) ne znam koliko je isplativo.Inace ne verujem da je 10 g arginina dnevno bacanje para ali to sam vec pitao pa cekam neko ko je vec uzimao te doze (manje-vece) da mi da neki predlog,komentar ?I zanima me kada bih utvrdilo da je na primer 10 g ok doza za mene(ili moze neka druga manja-veca koja je efektivna na primer,sve zavisi),u danima kada ne treniram da li je pametno da tu dozu rasporedim na 5 manjih doza radi neke bolje efikasnosti(dugotrajnijeg efekta u smislu duzeg/ravnomernijeg zadrzavanja u telu-krvotoku),ili ja sa primenom manjih a cescih doza umanjujem efekat samog delovanja arginina?To me bas zanima.