Ko je igde rekao da unos proteina treba da bude O???
Ja imam jedan drugi problem... U utorak sam razbio noge na treningu, sada bukvalno ne mogu normalno da hodam, a noge su mi neophodne za kardio. Juče ujutru sam nekako izdržao 20 min, ali danas je na programu 40, a ja ne mogu pošteno ni da sednem. Razmišljam šta mi je pametnije...da li da se nakljukam andolima i c vitaminom i da opičim 40 posle treninga, pa kako bude ili da danas iskuliram da ne napravim još veći problem!?!??!?
Šta vi mislite???
Uh ... ovo je sad bas gadno za savetovati, hehehhehe. Moraces ipak sam da ocenis ...
Ako si bas u takvom stanju da ne mozes ni da sednes, radije iskuliraj, pa planirani trening odradi sutra. Iako, ja nekad namerno odem da odradim trening (klin se klinom izbija), prvih par minuta, dok se ne zagrejem, sama sam sebi smesna, a onda odradim trening kako Bog zapoveda
Ako si imao trening i u ponedeljak (2 vezana treninga, dakle), slobodno iskuliraj, no ako si u ponedeljak odmarao, vidi da ipak probas otici danas... ali nemoj na silu, ako vidis da ipak ne mozes, odustani, pa dodji sutra.