mene interesuju shake-ovi kao dodatak ovoj ishrani, imate li neke recepte koje spravljate, s obzirom da ih dosad nikad nisam koristio, i koliko cesto se mogu primjeniti u toku dana, imam jedan problem je sto sa posla idem na trening, a nemam gdje to fino sve umutiti, da li ja to mogu unaprijed pripremiti i ponijeti ........thx
pošto radim u najvećem Fitness centru u Splitu mogu vam ponuditi gotove programe s ilustacijama vježbi koje sam ja i moji kolege radili a i koji su provijereni na 1000 cama ljudi.volio bi da mi se javi neki od moderatora pa da mu e-malom pošaljem programe .
Citat: fitness_instruktorpošto radim u najvećem Fitness centru u Splitu mogu vam ponuditi gotove programe s ilustacijama vježbi koje sam ja i moji kolege radili a i koji su provijereni na 1000 cama ljudi.volio bi da mi se javi neki od moderatora pa da mu e-malom pošaljem programe .Oce biti programa uskoro?! :roll:
Citat: SkylineCitat: fitness_instruktorpošto radim u najvećem Fitness centru u Splitu mogu vam ponuditi gotove programe s ilustacijama vježbi koje sam ja i moji kolege radili a i koji su provijereni na 1000 cama ljudi.volio bi da mi se javi neki od moderatora pa da mu e-malom pošaljem programe .Oce biti programa uskoro?! :roll:postavljeni su a ako hoces mogu ti poslati originale na mail