Mozes tric i grudi zajedno jer i kod grudi radi triceps poprilicno,isto vazi i za ledja-bic
..moze ali je nepotrebnio da optereciva misice koje mu ucestvuju u vanim pokrretnima u dupleksu..
niakda li nikada neces odraditi tricpes kako treba posle grudi jer je i onako vec prilicno rasutren..
e ssada ce tu mnogi reci..pa jos bolje..sto da ga opterecujem.s.amo ga malo doradim..e onda ja kazem jebiga....onda ne treba ni da ga radis po toj teroji jel si ga dovoljno odradio sa grudima...
kommbinacije tric i grudi jos moze da prodje..ali bic i ledja nikako...
u vecini pokreta za ledja jako i snazno se nagzuje biceps....a poznato je da je biceps jako mali misic a lejda jako veluika..
dakle..posle zavrsneih lejda bicpes je vec jako iskoriste i sada treba jos samo da ga sjebemo radeci direktno vezbe za nejga...no way pedro..
dakle..onaj sistem koji je naveo..je..pa ajde da kazem.."dobar"..mada sam ja licno protiv toga da se 2 misica rade na jednom treningu jer i malo ozbiljan veznac nikada nece uraditi kako treba 2 misica....
znaci..bez uvrede lai koliko god neko misli da ozbiljno vezba a radi 2 misica ..vara se....ne kazem da nema osecaja umora itd posle treninga,ali verujte da posle jednogm misica krvavo odradjenog neki drugi vam ne bi pao na pamet..bar ne do sutra