treba da jedu visse i to kvalitetne hrane !!! a ne junk food... primetio sam da klinci obozavajau da jedu ta govna i posle se cude kako ne mogu da se ugoje... ili odu u drugu krajnost kad pocnu da se prezderavaju svega i svacega i na to samo dodaju suplemente i onda ode mast u propast...
znaci kljuc je kvalitetna ishrana- minimum 5 jakih proteinskih i uh obroka dnevno plus suplemenracija whey, aminokiseline, kreatin, vitamini minerali omega 3... i naravno konstantnost u treningu
e sad na forumu ima dovoljno infoa vec o svemu tome i svakom ali svakom je potrebno ukupno mozda sat vremena da se informise o tome... e sad druga je stvar sto je tesko pridrzavati se toga i sto treba vremena da se stekne pre svega rutina u celoj toj prici , ali to zavisi od vas samih i tu vam niko ne moze pomoci...
"carobni preparat " za nabacivanje misica ne postoji... postoji nacin ishrane, treninga suplementacija , hemija ....
tako da to kuckanje o tome da ste mrsavi i da ne napredujete zaboravite... mora da se jede dosta dosta ako hocete masu... meni kad radim masu nije problem da odem i teretanu i odradim trening ... to mi je nakon posla i silnih obaveza razonoda.. e al pravi trening i najzajebaniji pocinje kad treba u sebe strpati 5-6 snicli dnevno, 7-8 jaja , konzerve tune pirinac krompir... pa kad ti ne ide zalivas koka kolom limunadom
... al dobro kao sto rekoh , navikne se telo na to tako da i to predstavlja problem...samo u pocetku... sendviche sa parizerima, MCShitDonalds , pljedzu , i burek zaboravite... moze da uleti tu ponekad pica(jedanput dvaput nedeljno) ukoliko se oseti pad energije ili neka banana- pred fizicke napore
u svakom slucaju onaj ko tesko nabacuje masu mora da ima veci kalorijski unos i to iz kvalitetnih namirnica