Dobro, hvala. Samo da ti zavrsim u par recenica. Ne popijem ja samo mleko za to vreme. Kazem ti, ponesem ja hranu od kuce za jedan obrok, a za drugi popijem mleko. Shake nije da me mrzi da ga nosim nego ga jbg nemam trenutno. Al bice valjda, skupice se para. Sto se tice laktoze to sam i pretpostavljao da i nije bas najbolje CHO resenje... Al sta sad. Inace pijem mleko sa 1.6% m.m. ali kontam da mi u bulking fazi to nece predstavljati neki veliki problem iako su to jbg skoro sve zasicene masti. A proteini su sigurno kvalitetni - to su pomesani proteini surutke i kazein, samo sto ih nazalost nema bas previse. Eto, tako ja razmisljam. A sto se tice napretka do sada nisam primecivao nista lose. Za nadalje cemo videti, mada cu se onda truditi da nosim vise hrane sa sobom. U ovoj situaciji, to mi izgleda kao najbolje resenje.
@fitness_instruktor
...onda posni sir 450g i kasicicu u torbu sa ostatkom hrane i cepaj. Inace, nije to meni neka velika zrtva, ja volim da jedem, veca zrtva ce mi biti u cutting-u kad budem smanjivao hranu.