Novembar 17, 2024, 08:45:52 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Vas trening?  (Pročitano 10875 puta)

Van mreže milica

• Član
  • *
Vas trening?
« poslato: April 16, 2006, 11:16:01 posle podne »
Hajde devojke postavite ovde vas program treninga,vasa iskustva sa odredjenim vezbama,tezinama,brojem ponavljanja...Preporucite neku dobru vezbu...
Bilo bi fino da mozemo da vidimo na osnovu tudjih treninga i rezultata koliko smo na dobrom putu ili koliko gresimo....
"Moras trcati koliko god mozes,da bi ostao na istom mestu.A,ako zelis da nekud stignes,moras trcati bar dvaput brze."

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Re: Vas trening?
« Odgovor #1 poslato: April 17, 2006, 06:58:28 pre podne »
milice,mislim da ces danas da dobijes odgovre jel danas pocinje radna nedljea i mnoge dame se malo ulenje preko vikenda...znas kako je...muzevi,decki,bivsi,sadasnji..sve je prolazno samo gym ostaje...hahahahhah

Van mreže SEXY

• Lightweight Member
« Odgovor #2 poslato: April 17, 2006, 01:56:46 posle podne »
Ono sto mogu da kazem za moj trening je da sam definitivno nasla nesto sto mi odgovara i da daje prave rezultate! Dok sam isla samo na aerobik nista konkretno mi se na telu nije dogadjalo.Tek kada sam pocela intezivno da vezbam sa tegovima stvari su na ocigled svih oko mene pocele da se menjaju.Sada kombinujem tri puta nedeljno teretanu sa dva puta fitness programom ili aerobnim treningom!I jako sam zadovoljna svojim izgledom!
Devojke ne treba da se plase tegova...moraju da shvate da je to ustvari pravi nacin za ono sto svaka zena zeli (mislim na trening i fizicki izgled)!
Sto se tice dijete ne drzim je ali sam korigovala ishranu nekih 50% i to daje rezultate vise nego dobre! Pred leto planiram da se drzim neke striktne dijete neki kraci period i mislim da ce to sasvim biti do voljno za neke stiklice! :)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #3 poslato: April 17, 2006, 03:35:33 posle podne »
Citat: SEXY
Ono sto mogu da kazem za moj trening je da sam definitivno nasla nesto sto mi odgovara i da daje prave rezultate! Dok sam isla samo na aerobik nista konkretno mi se na telu nije dogadjalo.Tek kada sam pocela intezivno da vezbam sa tegovima stvari su na ocigled svih oko mene pocele da se menjaju.Sada kombinujem tri puta nedeljno teretanu sa dva puta fitness programom ili aerobnim treningom!I jako sam zadovoljna svojim izgledom!
Devojke ne treba da se plase tegova...moraju da shvate da je to ustvari pravi nacin za ono sto svaka zena zeli (mislim na trening i fizicki izgled)!
Sto se tice dijete ne drzim je ali sam korigovala ishranu nekih 50% i to daje rezultate vise nego dobre! Pred leto planiram da se drzim neke striktne dijete neki kraci period i mislim da ce to sasvim biti do voljno za neke stiklice! :)
....JEL TI VEZBAS U EXTREM GYM-U??......AND BTW..JEL SU TO TVOJE NONE NA AVATARU?? :oops:  :oops: ..AKO JESU.....SVAKA CAST!!.....TAKVE NOGE SE MOGU SAMO VEZBNJEM ZARADITI 8)  8)  8)  :oops:  :oops:..ZIVEO AEORBIK ILI STA GOD DA RADIS :twisted:  :twisted:

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #4 poslato: April 18, 2006, 08:28:58 pre podne »
Licno, idem samo u teretanu. Ziveli tegovi ;)
A sto se programa rada tice, cesto ga menjam, recimo svaka 2, 3 meseca sigurno. Ako nista drugo, promenim bar redosled izvodjenja vezbi, jer ako je meni dosadio trening, postao monoton, onda mogu misliti kako se moji misici osecaju ;)
Vecina zena, bar u pocetku, rade na svakom treningu celo telo, sto u principu i nije lose, jer u pocetku ionako dolaze "samo" 2 ili 3 puta sedmicno, dakle telo ima dovoljno vremena da se odmori, a i potrebno je neko vreme dok se vezbe ZAISTA ne nauce (mislim na pravilno izvodjenje: uvek mi je bilo jakoo smesno kad bih videla instruktora kako nekoj curi nakon samo par dana pokazuje mrtvo dizanje hahahhaha). Potrebno je vreme dok osoba ne pocne zaista i da cuje sta joj telo govori, kako reaguje na vezbu, i kako da 'pogodi' misic ...
E, nakon toga, ako se zena bas zagrejala za teretanu, verovatno ce povecati broj treninga, te bi trebala razmisljati o prelasku na split program, recimo svaki trening da se odrade 2 misicne grupe, u kombinaciji sa cardio treningom koji se uvek odradjuje na kraju, i to onim danima kad se nisu radile noge, jer nema potrebe misice previse opterecivati. I kad smo vec kod cardia, nema potrebe na traci biti satima, lagano se setajuci. Dovoljno je 15-30 min, sa cestim promenama brzine trcanja.
Npr, ovo je program koji definitivno nije los (povremeno ga upraznjavam):
1. dan: ledja, tricepsi
2. dan: kvadricepsi, listovi
3. dan: odmor
4. dan: bicepsi, grudi
5. dan: zadnja loza, ramena
6. dan: odmor
i onda opet sve ispocetka.
Trbusnjake raditi ako je moguce na svakom treningu.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #5 poslato: April 18, 2006, 11:16:00 pre podne »
Citat: witch
Licno, idem samo u teretanu. Ziveli tegovi ;)
A sto se programa rada tice, cesto ga menjam, recimo svaka 2, 3 meseca sigurno. Ako nista drugo, promenim bar redosled izvodjenja vezbi, jer ako je meni dosadio trening, postao monoton, onda mogu misliti kako se moji misici osecaju ;)
Vecina zena, bar u pocetku, rade na svakom treningu celo telo, sto u principu i nije lose, jer u pocetku ionako dolaze "samo" 2 ili 3 puta sedmicno, dakle telo ima dovoljno vremena da se odmori, a i potrebno je neko vreme dok se vezbe ZAISTA ne nauce (mislim na pravilno izvodjenje: uvek mi je bilo jakoo smesno kad bih videla instruktora kako nekoj curi nakon samo par dana pokazuje mrtvo dizanje hahahhaha). Potrebno je vreme dok osoba ne pocne zaista i da cuje sta joj telo govori, kako reaguje na vezbu, i kako da 'pogodi' misic ...
E, nakon toga, ako se zena bas zagrejala za teretanu, verovatno ce povecati broj treninga, te bi trebala razmisljati o prelasku na split program, recimo svaki trening da se odrade 2 misicne grupe, u kombinaciji sa cardio treningom koji se uvek odradjuje na kraju, i to onim danima kad se nisu radile noge, jer nema potrebe misice previse opterecivati. I kad smo vec kod cardia, nema potrebe na traci biti satima, lagano se setajuci. Dovoljno je 15-30 min, sa cestim promenama brzine trcanja.
Npr, ovo je program koji definitivno nije los (povremeno ga upraznjavam):
1. dan: ledja, tricepsi
2. dan: kvadricepsi, listovi
3. dan: odmor
4. dan: bicepsi, grudi
5. dan: zadnja loza, ramena
6. dan: odmor
i onda opet sve ispocetka.
Trbusnjake raditi ako je moguce na svakom treningu.
...I love your 4 day workout 8)  8)  8)  8)

Van mreže dulse

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
« Odgovor #6 poslato: April 19, 2006, 04:25:47 pre podne »
a je li malo da se dizu tegovi 3 puta nedeljno + 3 puta pilates ??? ili da bi se videli neki rezultati moram tegove bar jos jednom da ubacim???
Vrnula se, ah avaj ne bas zdrava

Van mreže Markoni

« Odgovor #7 poslato: April 19, 2006, 05:32:46 pre podne »
dovoljno je i tri puta

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #8 poslato: April 19, 2006, 06:22:52 pre podne »
Citat: dulse
a je li malo da se dizu tegovi 3 puta nedeljno + 3 puta pilates ??? ili da bi se videli neki rezultati moram tegove bar jos jednom da ubacim???
..ne..ovo je sasvim ok,..

Van mreže dulse

• Lepotica
  • Light Heavyweight Member
« Odgovor #9 poslato: April 19, 2006, 01:12:16 posle podne »
hvala momci... onda nastavljam kako sam i pocela:D
Vrnula se, ah avaj ne bas zdrava

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #10 poslato: April 19, 2006, 01:43:57 posle podne »
Citat: dulse
hvala momci... onda nastavljam kako sam i pocela:D
..SAMO SIBAJ..POZDRAV....

Van mreže SEXY

• Lightweight Member
« Odgovor #11 poslato: April 19, 2006, 09:41:46 posle podne »
Pedjos wrote:
....JEL TI VEZBAS U EXTREM GYM-U??......AND BTW..JEL SU TO TVOJE NONE NA AVATARU??   ..AKO JESU.....SVAKA CAST!!.....TAKVE NOGE SE MOGU SAMO VEZBNJEM ZARADITI     ..ZIVEO AEORBIK ILI STA GOD DA RADIS

Kada sam u Beogradu iskljucivo vezbam u EXTREME GYM-u!

:confused5: ... Pedjos,Pedjoss...

Bilo bi super da jos devojaka ostavi nacin na koji treniraju...  :cry:

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #12 poslato: April 20, 2006, 05:49:25 pre podne »
Citat: SEXY
Pedjos wrote:
....JEL TI VEZBAS U EXTREM GYM-U??......AND BTW..JEL SU TO TVOJE NONE NA AVATARU??   ..AKO JESU.....SVAKA CAST!!.....TAKVE NOGE SE MOGU SAMO VEZBNJEM ZARADITI     ..ZIVEO AEORBIK ILI STA GOD DA RADIS

Kada sam u Beogradu iskljucivo vezbam u EXTREME GYM-u!

:confused5: ... Pedjos,Pedjoss...

Bilo bi super da jos devojaka ostavi nacin na koji treniraju...  :cry:
:oops:  :oops:  :oops:  :oops: ..jbg.....stidan sam po prirodi

Van mreže milica

• Član
  • *
« Odgovor #13 poslato: April 20, 2006, 02:13:43 posle podne »
Moram da kazem da sam najbolje rezultate imala kada sam unapred planirala svoje treninge... Tada sam, mada  ne uvek isim redosledom, odradjivala treninge otprilike ovako:
Svaki trening mi je pocinjao kardiom(od 30 do 60 min),i tu sam stalno menjala...jednog dana sat vremena bicikla,drugog po 10min steper,bicikla,traka,gazela,vijaca...to sam vec odradjivala na osnovu raspolozenja i slobodnih sprava.
A onda bih radila : 1) grudi,biceps
                           2) ledja triceps
                           3) noge,ramena(mada sam ramena cesto izostavljala..)
                           4) i na kraju uvek trbusnjake...
Ili odvojim nekad ceo trening samo za kardio i trbusnjake,i ubacim i vezbe istezanja...I trenirala sam gotovo svakog dana.

Sada malo redje idem na treninge,ne planiram ih unapred,ali i dalje maximalno odradjujem svaki! Otprilike radim isto samo sam povecala tezine,promenila nacin izvodjenja nekih vezbi..i mada nisam zadovoljna trenutnim izgledom,a nemam volje,a ni vremena trenutno da poostrim svoj trening i odstranim visak, smatram da je uvek bolje raditi nesto,nego nista, i mislim da cure grese sto odustaju od teretane zarad aerobika(mada ima i on svojih prednosti),kada zele da smrsaju,jer je moje misljenje da je bolje konstantno raditi na jacanju cele muskulature,sticanju kondicije,izgradjivanju misica,bez straha da ce izgledati nabildovano,jer je poznato da ce im ti misici pomoci u sagorevanju masti,poboljsati tonus tela,a samo vezbanje pomoci da zaborave svakodnevne obaveze i posvete se sebi u tih sat,sat ipo.Licno vezbam iz zadovoljstva,a cim se motivisem na neku dijeticu,ili malo pojacam trening sigurna sam da me nakon skidanja par kg nece docekati mlitavo,vec zategnuto,cvrsto,zdravo telo,i da ne zaboravim duh uh! :-)
"Moras trcati koliko god mozes,da bi ostao na istom mestu.A,ako zelis da nekud stignes,moras trcati bar dvaput brze."

Van mreže Tanja U.

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #14 poslato: April 20, 2006, 02:28:25 posle podne »
Milice, imam samo jedan predlog sta bi trebala da izmenis :)
Kardio radi na kraju treninga, ne na pocetku. I ne moras da se "mucis" i budes na traci cak 60 min. Ako budes cesto menjala ritam trcanja, recimo minut ili dva polako se setas pa onda isto toliko vremena brzo trcis, mnogo ces brze sagoreti kalorije, veruj mi.