pre oko mesec dana na preporuku drugara, "vrsnog poznavaoca" BB (istina, izgleda fantasticno), kupio sam Serious mass, a da pri tom, kao svaki glupi pocetnik, nisam ni znao sta je to, jer sam mu verovao na rec, tj na tvrdnje "ovo je nesto najbolje, uradio si pravu stvar sto i ovo kupio" . Nedugo zatim ja sam se upoznao sasvim slucajno sa Vasim sajtom i SOKIRAO SE!! ne mogu da verujem da sam stekao pare za to, kako Vi kazete "smece i djubre", tj. jednom recju gainer.
Pored ovoga kupio sam i Superior amino 2222. Nadam se i verujem da se nisam ni kod ovoga zeznuo. A da, preporuka prodavca je bila:Serious mass: ujutru, pre, posle treninga i pred spavanje. i za amino sve isto po 2 tablete, tj. 4 puta po 2, ukupno 8 tableta dnevno. Na dozeru koji mi je dat pise 70cc(?), mislim da prima oko 90 ml vode,(ne znam da li ono 70cc predstavlja gramazu. jebi ga pocetnik-neznalica, ali spreman da saslusa i uci!
interesuje me Vase misljenje o ovome, da li da ispijem to posto sam vec uzeo ili da bacam. Ako sam vec pukao pare, ne mora da puknem i zdravlje i svoje telo.