culi ti ovoga,ne pratim basket,prijatelju ja sad mogu da ti nabrojim igrace napamet i evro i NBA lige,pratim draftove,ja nisam rekao da on odmah ode u NBA nego da ode na usavrsavanje 1,5 do 2 godine u Ameriku da se privikne na njihov nacin igre,ne citas moj ceo post,I naravno da je Veseli preslab zato sto je jos mlad,ali svi ti argumenti se popunjavaju uz usavrsavanje kod njih! Oces ja tebi da kazem sto je Milicic izduvao,zato sto je odmah otisao,niti se navikao na njihov stil igre,a i on niti je kakav borac,kad on prica za intervjue ma ko +ebe trening,ja volim da odem sa ortacima na pecanje,na bilijar,da se napijem uvece,pa brate ako treniras onda treniras,ne kazem da ne treba da ostane u Evropi jos 2 god,ali evo gledaj kakav je bio Cris Bosh koji je takodje 4 na pocetku njegove karijere,mrcina,lose mu krenulo,nije imao kila ko osoba od 190,ali naravno probio se,trenirao redovno,usavrsavao se,i eto,sad mu je stamina za 10 iako je jos uvek zgoljo!
ali da se vratimo na temu,sutra ce biti ITEKAKO NAVIJANJE,ovi iz Makabija ne mogu da daju penal od buke jer nisu navikli na ovakvo ludilo! Anderson prosek 87 % penala,a gledaj ga sinoc,ukakio se...