Znam da je vreme godisnjih odmora, ali ipak ne mogu da verujem da nas je tako malo, i da manje vise nemamo sta da kazemo i o cemu da pricamo
Hajde da opet malo pokrenemo temu sta koja od nas trenutno radi, i sta joj je cilj, moze?
Posto sam ja ta koja je pokrenula ovo, te hocu da se malo "razdrmamo"
evo ja cu prva, hehehehe
Moram prvo da se pohvalim sa svojom trenutnom misicnom masom / telesnom tezinom. Znate da sam dosta dugo pokusavala da smanjim misicnu masu, i nekih sigurno godinu dana kazaljka na vagi mi se cinila kao da je zacarana. Stagod da sam radila, stagod da sam jela, vaga je stalno pokazivala izmedju 59 i 60 kg. E, zadnjih nekih mesec ili dva, napokon je pocela da se spusta ... Pre neki dan sam stala na vagu, i, drage moje, 55.5 kg ciste misicne mase!!!!
Yes!!!! Samo se nadam da ta vaga nije pokvarena, hahhahahaha
Kako sad izgledam? Pa isto kao na svom avataru, samo malo "uze"
Minic mi stoji odlicno. Primecujem to po pogledima muskaraca
A kako sad izgleda moj trening?
Zadnja 3 treninga (cetvrtak, petak, i neplanirano i u subotu) su bili ovakvi:
Cetvrtak: zadnja loza, gluteus, ledja
Petak: kvadricepsi, listovi, grudi, biceps
Subota: zadnja loza, gluteus, ledja, ramena
Posle svakog treninga, HIIT u trajanju od pola sata.
Subota je ovako izgledala (detalji):
1. iskorak, ali onaj u mestu, bez hodanja po celoj teretani
2. mrtvo dizanje
3. iskorak, hodanje po teretani
4. mrtvo dizanje, na jednoj nozi
5. lezeca nozna ekstenzija
Sve ovo bih odradila jedno za drugim, bez pauze - super serija.
Kratka pauza tek toliko da uzmem malo vode, i mrvicu smirim disanje, pa opet jos jedan krug, i jos jedan, i jos jedan
Dakle, 4 super serije
Sa ovim su noge odradjene (tj zadnja loza, gluteus).
Nakon toga, bio je "napad" na ledja: 4 razlicite vezbe, koje sam takodje odradila jednu za drugom (super serija), i tako jos 2 puta.
Isto to sam odradila za ramena.
Malo trbusnjaci, pa onda 35 minuta kardio (lagani HIIT). Kad kazem "lagani", mislim na to da nije bilo sprinteva, vec normalno trcanje u trajanju npr 1 minut, pa onda hodanje, pa onda recimo vrlo brzo hodanje ali sa zescim nagibom, pa opet normalno hodanje ... kako se sve vise i vise zagrevam na traci, tako sam povecavala nagib tokom vrlo brzog hodanja sve dok nagib nije bio maksimalan koliko traka moze da dozvoli..
Cure, guza nakon toga ne da przi, vec ..... ajooooj