pedja brate neverovatan si.znas kako,najiskrenije mislim da si extra bilder,ali covece vredjas bre.ako neko ne kaze nesto u skladu sa tvojim misljenjem on je budala.epa vidis budale lupetaju budalastine,epa brate ja ne spadam u tu kategoriju.znaci ako sam ja rekao nesto sto se tebi nije svidelo reci mi to licno,ja sam to isto rekao jos nekom ovde i decko je to korektno prihvatio.ja u ovome nisam od juce pa da mi neko prica da sam neznalica.popio sam tonu prirodnih preparata i znam sta radi a sta ne.moje iskustvo i mojih drugara je da sem pravog tribestana tribulusi ne rade ali nuisam iskljuciv ovo je moje iskustvo.bili su to preparati extra firmi i koristio sam ih i u extra dozama ali sta vise reci.klincima radi placebo,meni ne. :x :x :xjebiga brate,iznervira me kad ljudi koje znam i cenim tako nesto kazu,znas dodjes ovde i onda kao nerviranje,ma fuck this.
...............
vidi ovako....ja znam da sam neverovatan..ti nemoras da me podsecas za to..tvoje misljenje o meni znam..
dalje....vec sam zilion puta obajsnio da ja ovde kazem ono sto sam PROBAO NA SEBI ..
dakle...PROBAO NA SEBI...
kljucna rec...
ako ja kazem da je 750 mg sustanona ili enathata m,eni radilo..sto moze da se vidi...voleo ti to ili ne..svidelo se to tebi ili ne...ja izlgedam tako kako izlgedam i zadvoljan sam sa tim..
ali da ne odlazim van teme..ako ja akzem da je to ok...JEL SAM TO PROBAO NA SEBIA..OND ANE VIDIM RAZLOG ZASTO BI TI ILI BILO KO DRGUI KO PRICA NESTO SASVIM DESETO OBJANSJVAO DA TO NE VALJA I DA TREBA UZETI VISE ILI MANJE...NIJE BITNIO....
Opet ponavljam..ja inosim svoje misljenje i ne vredjam..isto ako sto si ti izneo svoje...da trbulus ne valja..
ja ti kazem da lupas budlastine a na da si budala..
jednsotavno..
ja te sponiozorisem sa trbulusom..koji bajdvej ja pijem...i u dozma koje ja pijem...
i ako ne budes imao rezulatate....ja ti dam 1000 eu...
ako budes....ti meni...1000 eu......
prosto kao pasulj...
i nemoj da pricas o klincima i placebo efektima jel ja ne spadam u tu grupu....
d ane duzim dalje i dublje u tematiku.....mislim da bi ti bilo pametnije da ovde stanes i nastavis sa velicanjem nekih drugioh stvari...