Avril Lavigne, Beogradski Sindikat, Bond, Breakbetas, Era (ne onaj nas seljober, vec grupa), Gorillaz, Kenny G, Balkanika, Santana, The Cranberries, Vaya Con Dios, Yanni.
Slusam sve i svasta. Ono sto mi se svidja. Sada mogu da slusam Metallicu, pa Andreu Bochelia, pa onda Beogradski sindikat na primer. Naravno, ne bih mogao da slusam bilo koju pesmu Metallice, ne mogu i ne volim da slusam bas sve numere Mozarta, ali eto, mogu sad metal, a posle klasiku. Dakle volim da slusam ono sto mi se svidja, a svidja mi se sve i svasta. Neodredjen sam sto se tice muzike koju najvise volim da slusam.
Ali veoma sam odredjen sto se tice sledeceg: Ne slusam narodnjake, zabavnjake, Pink + Grand produkciju (Ma sve mu to isto u pichku materinu BREee...! :x )! Mamu im yebem...! šund, šund, šund Pa pola "takvih" brdjana i brdjanki (estradnih umetnka jel' ?!? :x ) je prvi put u zivotu videlo stepenice tek u BG-u, kad se skotrljalo sa brda. A oni koji nisu sisli sa planine su se krili po poznatim gradskim prčvarnicima jos od svoje rane mladosti, dok se nisu Popeli cak do Grand zvezdi.
Mogu da se kladim da 70-80% Srba ne zna sta je parva, srpska narodna muzika!
A posle se cude sto nam se deca radjaju sa Seka, Matic, Trofrtaljka i sl. sindromima...?!?
Ma najozbiljnije, ponekad me stvarno frka uhvati kad vidim nas narod na TV-u kako dize ruke, pa u transss...
Ma tekstovi su im za ispiranje mozga!