Pozdrav!
Imam nekoliko pitanja za ovu 1,2,3 dijetu što je Pedja napisao.
Opis mene: 186cm visina, 108kg, BMI 31,2%, opseg struka 105cm…
Znači PON UTO SRI - bjelančevine 2gr*108kg=216grama
koliko obroka trebam imati u danu i dal je bitno koliko proteina u kojem obroku uzmem ili je bitno da samo raspodjelim jednako?
UGLJIKOHIDRATI 50g i to cim zavrsim s treningom uzimam ili nekad malo kasnije u nekom od obroka poslije treninga?
I kakvi ugljikohidrati, od jela nekog ili neki pripravak odnosno dodatak?
Uz tih 50UH nakon treninga se koriste i proteini skupa, npr ako UH se koristi suplement onda sve s proteinom pomjesam? Ili se UH sam uzima u ovoj dijeti bez proteina nakon treninga?
I sta jesti prije treninga i koliko vremenski prije treninga? (Slobodno navedete i dodatke pa cu kupiti nije problem).
Posto nisu spomenute masti, masti posebno ne unosim uz protein?
A sta se tice za cetvrtak, petak, subotu i nedjelju jos par pitanja.
Posto se tu podize kolicina UH-a, znaci tu uzimam onda u vise obroka.
E sad, kad u tim danima uzimam UH, uzimam od suplementa nekog kojeg cete mi vi preporuciti ili od hrane? Posto u tim danima prije treninga uzimam UH, koliko vremenski prije treninga taj obrok sa UH mora biti? (Pretpostavljam da i protein ide prije treninga uz UH ili nejde?)
I na kraju u subotu i nedjelju se koristi najvise UH, a to je u mom slucaju 3g*108kg=324grama.
U kojem obroku zadnje uzimam UH?
Znam da je puno pitanja, ali to su sve pitanja meni od velike vaznosti.
Sve to sta pitam sam nesiguran i ne znam i nebi htio trositi vrijeme i novac i trud i onda od rezultata nista. A volje stvarno imam jer sam odlucio promjeniti zivot!
Sta znaci PWM? To je jelo nakon nekog vremena poslje treninga ili odma cim zavrsimo trening?
Zahvaljujem ko ce mi odgovoriti na to da mogu krenuti rijesavat se masnih naslaga i kg!