Hvala na savetu, kontam da je problem jednolicna ishrana. Mada cim sam izbacio "djubre" prestao sam i da idem redovno u wc. Ono sto je zanimljivo je da nisam nadut, a i tada kada idem u wc nije to sada nesto epohalno mnogo...
Trenutno idem ovako, 0-50-50-100-100-150-150
Nisam bas vican spremanju, a i gotivim pirinac i piletinu pa samo to i jedem radnim danima, vikendom jedem krompir umesto pirinca.
Pon - ukupno spremim 500g piletine, jednu vecu tikvicu( ili dve manje) i crni luk, to sve dinstam i podelim u dva obroka (jedan oko 8-9, drugi oko 13-14), dodjem sa posla oko 18, popijem sagorevace (koji mi ubiju apetit pa vise nisam gladan(2 caps ai burn)) i odem na trening oko 19, posle treninga pojedem saku badema ili lesnika + whey, oko 10 pojedem ella sir sa dodatim whey-om zbog ukusa..
Do petka je isti obrazac, samo umesto tikvica i luka jedem ili 60g pirinca u dva obroka, ili 120g pirinca u dva obroka.
Vikendom na prazan stomak popijem sagorevace i idem na trening, posle treninga jedem 2 jajeta sa 70g ovsenih i to na tiganju bacim kao palacinku, za rucak nekih 500g krompira i malo masnije meso tipa batak ili svinjski file, za uzinu opet badem/lesnik i ubacim jednu kasikicu putera od kikirikija u toku dana, i ella sa whey-om kao poslednji obrok pred spavanje..
Uz svaki obrok jedem paradajz, krastavac, ili zelenu salatu.
Tokom treninga pijem bcaa, posle whey, pred spavanje glutamin. U danima kada ne treniram whey popijem u toku dana kao slatkis, s sagorevace popijem 1caps ujutru i doruckujem posle nekih pola sata, a ubacim i tunu sa ella sirom i paradajzom ponekad.
Ovo mi na papiru i ne deluje toliko lose, sta znam..
Otvoren sam za sve predloge, i hvala puno unapred..
Ps. ukupno sam -34kg, i u poslednje 2 nedelje kilaza ne pada nesto ali gubim cm u obimu stomaka.