Veruj mi druze ja sam procitao 140 strana
![Smeško :)](http://www.realx3mforum.com/smf/Smileys/default/smiley.gif)
ali "razumevanja" dijete brojnih clanova,od strane do strane su varirala. tako da sam ja izvukao zakljucak neki, po kom sam sastavio plan..cak sam i postavio plan ishrane u temi dole i Pedja je rekao da je ok.. pravo da ti kazem veoma sam zadovoljan rezult. a ulazim u 4. ned dijete...mislim da smo se i delimicno razumeli , osim ono za trening. Vidi ja radim prvih 5 dana cardio. A teretanu samo 3 puta nedeljno. Tako da meni moze da bude utorak samo kardio, tako da te UH iz dex ne unosim, nego unesem maalo komplexnih u toku dana-npr pirinac. A kad se podudare kardio i teretana u same day, onda oko kardia 20gr bcaa, a nakon terdze whey i 20 uh dexa..pa za 30-40 min piletinu i 30 gr uh iz rize i zbir 50. Ali poenta pitanja ovog momka je, ja bih rekao , da on nema whey+dex, pa trazi posle treninga sa tezinama(nadam se da nije na cardio mislio) alternativu, a ja sam mu rekao da uzme pirinac , jer se ovsene,ako se uzimaju, cepaju ujutru..@ntr@x koliko nedelja najvise si drzao ovu dijetu i kako su isli rezultati?