Citat: shomispc Mart 10, 2015, 07:39:40 pre podneBas sam i ja hteo ovo da pitam Meni je 14 dan bio juce i ovako stoje stvari:Posle 7 dana skinuo sam 3KG i 1cm u butini, 1.5cm u dupetu, 2cm u stomaku, 2cm u grudima.Posle 14 dana skinuo sam jos 1KG, 1cm u butini, 1.5cm u dupetu, 1 cm u stomaku i 1 cm u grudima.Radim 100-150-50-50-150-100-50 s tim da posto radim i nocne smene mislim da sam se zajebao sa brojanjem hidrata izmedju ta dva dana.Prve nedelje nisam radio kardio, druge sam radio jednom i to 45min, puls oko 120-140, koliko sam mogao da izbrojim.Ove nedelje cu da ispeglam te dane i da vidim da l' ce da bude bolje, pa od sledece planiram da ubacim jednu 0. Ne znam da li je to ok? Razmisljao sam posle 4. ili 5. nedelje ubacim i sagorevace i pojacam kardio. Ne znam da li je ovo okej napredak, nekako sam ocekivao da skinem vise KG u drugoj nedelji, gledajuci prvu..a moze pitanjeocekivao si konrketno sta?da za nedljeu dana skines 5 kg? ili kako?
Bas sam i ja hteo ovo da pitam Meni je 14 dan bio juce i ovako stoje stvari:Posle 7 dana skinuo sam 3KG i 1cm u butini, 1.5cm u dupetu, 2cm u stomaku, 2cm u grudima.Posle 14 dana skinuo sam jos 1KG, 1cm u butini, 1.5cm u dupetu, 1 cm u stomaku i 1 cm u grudima.Radim 100-150-50-50-150-100-50 s tim da posto radim i nocne smene mislim da sam se zajebao sa brojanjem hidrata izmedju ta dva dana.Prve nedelje nisam radio kardio, druge sam radio jednom i to 45min, puls oko 120-140, koliko sam mogao da izbrojim.Ove nedelje cu da ispeglam te dane i da vidim da l' ce da bude bolje, pa od sledece planiram da ubacim jednu 0. Ne znam da li je to ok? Razmisljao sam posle 4. ili 5. nedelje ubacim i sagorevace i pojacam kardio. Ne znam da li je ovo okej napredak, nekako sam ocekivao da skinem vise KG u drugoj nedelji, gledajuci prvu..
Citat: Pedja_Petrovic Mart 10, 2015, 09:21:57 pre podneCitat: shomispc Mart 10, 2015, 07:39:40 pre podneBas sam i ja hteo ovo da pitam Meni je 14 dan bio juce i ovako stoje stvari:Posle 7 dana skinuo sam 3KG i 1cm u butini, 1.5cm u dupetu, 2cm u stomaku, 2cm u grudima.Posle 14 dana skinuo sam jos 1KG, 1cm u butini, 1.5cm u dupetu, 1 cm u stomaku i 1 cm u grudima.Radim 100-150-50-50-150-100-50 s tim da posto radim i nocne smene mislim da sam se zajebao sa brojanjem hidrata izmedju ta dva dana.Prve nedelje nisam radio kardio, druge sam radio jednom i to 45min, puls oko 120-140, koliko sam mogao da izbrojim.Ove nedelje cu da ispeglam te dane i da vidim da l' ce da bude bolje, pa od sledece planiram da ubacim jednu 0. Ne znam da li je to ok? Razmisljao sam posle 4. ili 5. nedelje ubacim i sagorevace i pojacam kardio. Ne znam da li je ovo okej napredak, nekako sam ocekivao da skinem vise KG u drugoj nedelji, gledajuci prvu..a moze pitanjeocekivao si konrketno sta?da za nedljeu dana skines 5 kg? ili kako?Pa nisam ocekivao, samo kad sam video da je posle prve palo 3 ponadao sam se da ce i posle druge nedelje da padne toliko Sta mislis da li je ok da ubacim prvu 0 posle trece nedelje ili da sacekam jos jednu? Planirao sam da povecam kardio pre nego sto ubacim drugu nulu (za jedno 5,6 nedelja) i onda da krenem polako i sa sagorevacima.
kolko si skinuo za 3 nedelje?
a kako izdrzis bez uh, a kad imas punjenje gladan si ?
Naime čudna stvar mi se dešava,obimi spadaju ali kilaža jako malo,od početka dijete ovo je 4. nedelja sam skinuo oko 2,5kg ali oko pojasa stomaka poprilično, možda sam ja malo više očekivao u padu kilograma u odnosu na obim.