LJudi imam jedno pitanje. Trenutno rotiram po sistemu 150-250-0-250-150-100-50. znaci pon, uto...Tegove radim pon-sre-petak i svaki put posle tegova radim i cardio, takodje cardio radim i utrkom i cetvrtom ujutru na prazan stomak. Da li mi je bolje da bude po sistemu 0-250-150-100-50-150-250,da zamenim pon i uto sa vikendom, jer vikendom ne vezbam pa tada da mi bude veci unos UH.
zasti da ne
sasvim ok opcija
Peđos ako možeš da obrazloziš svoj amin na Djokilinu besedu. Meni taj plan rotacija deluje loše u varijanti 1, a izuzetno loše u 2. varijanti. Da obrazložim: Čovek ima treninge tegovima pon, sre, pet posle kojih radi kardio, još trči uto i čet.
E sad, u varijanti 1. mi najviše smeta što sredom unosi 0UH a radi i trening tegovima + kardio, time kršeći BB postulat (kojeg se budi rečeno drži i Miloš) Jedi za ono što si uradio. Znači on sredom radi, izlaže telo naporima, ali ga ne nagrađuje za taj rad unosom UH koje bi ono pametno iskoristilo. Takođe unosi mnogo UH u danima kad telo nema toliku potrebu za istim.
Druga varijanta mi je sa tog aspekta gledano još gora, jer u pon ima Trening+kardio sa OUH, a npr. na dane odmora sub i ned ima "veće" količine UH, te unosi UH koji je pre svega energetski nutrijent kad mu energija ne treba u toj meri kao danima kad trenira (tu mislim na sre kad unosi samo 150g UH, a posebno pet kad unosi samo 50 g UH).
Peđos ako možeš napiši ukratko koju?