ono sto bih ja hteo da dodam (A OVO JE POD OBAVEZNO) i ovo sam naravno dobio informacije ovde a ja bio tvrdoglav pa mi se o glavu obilo,jeste da NIKAKO ALI BAS NIKAKO ako si prezadovoljan rezultatima ,ne vracaj se na STARI REZIM ISHRANE(da se opet tovis dzank fudovima itd,mislim ok je ako oces da se opustis posle ove dijete pa da pojedes koje parce pice ili tako nesto) ali telo kada oseti hranu sa visokim GI toliko mu se trazi da krece potpuno pretovljavanje i ode mast u propast ( sto se i meni u neku ruku desilo) tako da posle ove dijete stavite da vam proteini budu 2g po kgu tt (recimo) moze neko i malo vise,i POSTEPENO povecavate U.H.!!! znaci ako ste npr radili 50 50 50 150 150 250 250 sada uzmete da rotirate 100 100 100 200 200 250 250(ovo je samo 1 od primera ali nek neko sebi postavi kako mu odgovara) (i u ovom periodu preporucujem izbegavanje dzank fuda (bar jedno 10 do 15 dana) ali gladni necete biti sigurno jer ce vam unos PROTEINA biti stalan),opet kazem,mene je unistilo to sto sam opet poceo da se prejedam dzank fudovima bezveze....naravno opet nista ovo napominjem da nista nije moje nego bodibilderske ekipe sa realx3mforuma (i njima veliko hvala)! ! (NIKAKVU MATEMATIKU NE TREBA PRAVITI OD OVOGA I NIKAKVE CAL RACUNANJE I KOJESTARIJE) i sto se tice treninga u teretani (pa menjaj) superserije,gigantske,spora,brza ponavljanja,broj ponavljanja(nikada ispod 8 nisam isao),menjanje vezbi,manje pauze,itd,hrana(NE: voce,jogurtici (pogotovu vocni),mleko,hleb,svinjsko meso(pa i junetinu izbegavam na ovoj vrsti dijete),peciva,povrce u teglama,suncokretovo ulje,supice,sosovi,slatkisi,fast food) DA: belo pilece meso(pilece grudi),riba(NEMASNA),jaja(belanca i koje zumance ujutru naravno)ella sir,od u.h.:ovsene,kuvan ili pecen krompir,pirinac salate :zelena,kupus,spanac(bez ikakvih dodataka,itd),brokuli, tecnost:voda,kola zero(ako se bas nekome pije) masti :caps OMEGA3 ,laneno ulje,maslinovo ulje,za one sto pitaju moze li dzank fud koji sub i ned (PA MOZE AL ZASTO? zar je guza toliko zinula da ne moze bez dzanka 5-6 nedelja?),za u.h. ove sto treniraju uvece,pa uzmi jbg,i treba da uzmes jer se ovde gleda vecinom ukupan unos tokom dana,ali preporucljivije je da se uzme do 17-18h)...znaci jos jednom,nikakav kredit meni nego ekipi sa realx3mforuma!! hvala jos jednom na ovako korisnim infosima,svaka cast!! NASTAVITE DA PISETE!