Djape bato,odlican tutorial,ali jedno veliko ali,zbog lose situacije i finansija,mislim da dosta ljudi ovde na forumu zna i bez nekih saveta kako da se hrane pravilno,polazim od sebezato i ne postavljam pitanja oko toga i retko zalazim u ovaj deo foruma,jbg ko mi je kriv,sto nemamuslove(citaj novac) za kvalitetnu klopu dali to bila masa ili defka...xD..Molim te nemoj mi zameriti,jer ti to sto javno delis s' nama se ljubomorno cuva i naplacuju saveti na kascicu ako cemo iskreno...sve pohvale za trud i dobru volju,mnogima si pomogao,bar da selepse osecaju,ako vec nisu takmicari,jer tu treba debeo sponzor,krv i utroba,k'o sto kaze cika Dorian Yates
Ziveo ti nama vise od Frenk Zejna
ali ovo treba da se urami
NARAVNO DA JA NISAM INOVATOR U OVOM SPROTU KAO STO SE TO NEKE BUDALETINE IZ SRBIJE PREDSTAVLJAJU A DA IMAJU 2 GODINE STAZA U TERETANI A DA PRITOM PLACU KADA SE GLEDAJU U OGLEDALO..
moje skromno misljenje iz ovih silnih textova je da treba zajebati organizam,da ne moze da se brani,i naj taj nacin ce da sgoreva,ono sto svi hocemo da sagori FAT,a misic da ostane....RIGHT?!!HUH