Citao sam ovu temu prosle godine, ali nisam istrajao u ishrani ni u treninzima, i zajebo sam sve bio....
Nebitno, krecem opet iz pocetka od ovog ponedeljka....
Znaci, visok sam 178 cm, tezak 100 kg.... Ne znam kako se racunaju oni procenti, itd... Objasnicu ovako uprosteno... Debeo sam, mastan dosta, imam stomak veliki, dupe veliko, pojas sala oko stomaka je katastrofa... itd.... Gore sam ok, tj.. nije tako katastrofalna situacija, ima naravno i gore masti... ali nije mnogo toliko strasno kao oko stomaka... butine nisu prevelike, tu se isto nije otislo u prveliku katastrofu... elem, tako sam gradjem.... Trenirao ja sa tegovima dugo vec ono..ali neozbiljno...
Znam kako se sta radi sa treninzima, sta treba da se jede itd.... samo sto sam neozbiljan i nikako da istrajem jedno godinu dana i dovedem se U RED!
Zato me cesto ortaci zezaju, ti samo jedes govna kako treba ovo, kako treba ono... pa sto nisi nesto napravio... POSTUJEM, i treba da mi tako pricaju , kada sam KONJ.
Sada sam ponovo u jednom mahu procitao ovu temu, i vidim da su se komentari malo izmenili.... makar mi se tako cini....
DAKLE, Pedja i drugari... Sto se tice proteina jel ide ovako: PON. UTOR. SREDA : 2g po kg telesnu tezine CETVRTAK I PETAK: 1,5 g po kg SUBOTA I NEDELJE: 0.75 g po kg , ili treba da siba ko koliko hoce, kao sto ovde ljudi pisu? U pocetnim postovima, Pedja je pisao da se treba drzati ovoga sto je ON napisao na prvoj stranici, i da to ima svoj razog?
Jos jedna stvar, ako se u prva tri dana unosi 50g UH, i to ISKLJUCIVO POSLE TRENINGA (tako je reko Pedja), i ako u ta 3 dana radimo sa tegovima... ja na primer, posle tog treninga uzmem 40 whey-a i 50 g dextroze... i to mi je to sto se tice UH za taj dan... Zar ne?
Sto se tice kardija, za low kardio u prva 3 dana, jel je ok da radim posle treninga sa tegovima 25 minuta low kardio(bickila ili brzo hodanje na traci), ne mogu ujurtu na prazan stomak, pa dme ubijes
Jos nesto sto sam primetio.... Pisali ste negde, i govorilo se da se ujutru na prazan stomak, znaci na PRAZAN, nema ni BCAA, ni nista..NE RADI HIIT, zar nije tako? HIIT se radi u toku dana, kada se vec jelo... itd...?
Ne zamerite mi, ja sam procitao upravo celu temu odjednom, pa se nosim konceptom teme sa prve strane... pa mi se mozda ucinilo da su ljudi naknadno , periodicno posecivali ovu temu, i MOZDA (ne zamerite) izasli malcice iz koncepta teme