Ovo je odlična dijeta, mislim na ovu o kojoj je Peđa pisao - čini mi se malo promjenjeni oblik UD 2.0 koliko se sjećam šta sam ja držao i to nisam mogao držati cijelo vrijeme zbog nekih neplaniranih događaja, ali i to malo što sam držao bilo je stvarno dobro...Sad ću je odradit 4 - 6 tjedana i mir...
No imam jedno, dva pitanja...Jedno je u vezi cardija, koliko ja znam poslije odrađenog cardia se ne pije dekstroza, tj. glukoza sa wheyom nego se preporuča unos ovsenih + whey zbog gušterače, tj. provociranja inzulina, pa ako tko može potvrditi?
I još jedno pitanje oko suplementacije...Živo me zanima, tj. htio bi probati Xpand ili Supercharge pošto me zanima djelovanje NO proizvoda, a pošto vjerojatno svi znate da cijena nije mačji kašalj volio bi da mi gosp. Peđa ili netko veli da li je preporučljivo koristiti NO proizvode za vrijeme dijete? Imam BCAA i kreatina, prvi je odličan, a kreatin mi se čini da nije toliko djelotvoran, mislim, tj. nadam se da nisam non-kreatin responder...Planirao sam uzeti glutamin ili NO, glutamin sam prije koristio i nisam imao neki efekt, doduše nije ni bila neka dijeta, ali ostalo mi u sjećanju, pa sam sad mislio probat NO, pa da mi netko tko je probao ili gosp. Petrović potvrde da li ima smisla koristiti to za vrijeme ove dijete?