Daj bre objasni kako "na zelenu granu"
pa gle stari....iz tog razloga jel sam vec negde rekao da u ovom ajd da kazem novom sistemu gde se korsite razne vrste AK -PRE U TOKU I POSLE TRENINGA u kombianciji sa praskovima whey proteina nema potrebe za nadimanjem na hranu...to je ono sto burim nije znao da objasni
ja sma tipican primer nekoga ko se nadimao zderuci kao lav ogromne kolicine mesa da bih uneo 3-3.5gr B po kg telesne tezine..GOTVO..NEMOGUCA MISIJA......uspevao sam ja..ali to su bile abnormalne kolicine hrane..napredak je naravno bio....ne sporim
ali...od kada sam smanjio unos B iz zivotinjsog porekla..pocea da radim ovaj sistem gde sma unosio velike kolicine BCAA,GLM,LIQ AMINO, I JOS KOJE KAKVIH DODATAKA UZ PRASKOVE WHEY PROTEINA napredak je bio mnogo LAKSI..BRZI...JEDNSOTAVNIJI.
mislim da su ovih nekoliko razloga dovljni da se to postuje.
razlog je vrlo jednsotavan...opet..ti volis matematiku pa sam zakljuci..u 6 merica praska ima izmedju 130-145 gr PROTEINA-ovisno koji je whey u pitanju....e sada..nabaci digtron pa izracunaj koliko on recimo na 300 gr mesa koje jede..mora jos mesa da pojede da bih ispostovao unos koji mu je neophodan