Ulazi se u katabolizam??
ma nije ni problem ako mozes 40 min,ali ako tebi nije problem da puls 1 min drzis iznad 140 onda...ja to ne mogu svih 40 min
Citat: nikadsenepredajem Januar 29, 2010, 09:14:01 pre podnema nije ni problem ako mozes 40 min,ali ako tebi nije problem da puls 1 min drzis iznad 140 onda...ja to ne mogu svih 40 mina zasto bi pri hit cardio trening isao sa pulsem 140 u period u 40 min?zasto bi isao sa pulsem od 140 u bilo koliko min ako nisi izracunao da ti je u stvari 140 fat burning zone da se ne izrazavam sa nekim drugim terminima jer ocigledno da nisi shvatio ni elemntarne stvari??
Citat: Pedja_Petrovic Januar 29, 2010, 10:02:32 pre podneCitat: nikadsenepredajem Januar 29, 2010, 09:14:01 pre podnema nije ni problem ako mozes 40 min,ali ako tebi nije problem da puls 1 min drzis iznad 140 onda...ja to ne mogu svih 40 mina zasto bi pri hit cardio trening isao sa pulsem 140 u period u 40 min?zasto bi isao sa pulsem od 140 u bilo koliko min ako nisi izracunao da ti je u stvari 140 fat burning zone da se ne izrazavam sa nekim drugim terminima jer ocigledno da nisi shvatio ni elemntarne stvari??mozda ja tu nisam sklopio lepo kockice i lose sam razumeo najverovatnije,ali sam radio minut sprint u kome mi je puls iznad 140 i onda minut lagano ispod 110 i tako 40 min(znaci 20 sprint i 20 lagano),da li to zavisi od telesne t. na kolikom pulsu mi je fat burning mod ili je to otprilike 140 kod svakog??
Pedja imam jos 1 pitanje,na rotacijama koliko mi tab omega 3 preporucujes tokom ovih dana ,da li je isti svaki dan kako se rotiraju u.h. posto masti nemaju veze sa ovim ili se nekim danima povecava a nekim smanjuje? hvala