Kao prvo veliko hvala na odgovoru...
Ovako, cilj mi je naravno skinuti pred ljeto ostatak sala što imam, po omjeru visine i kg (186,85kg) ova mjera mi je taman, samo velim želja je skinuti ostatak sala za plažu jel da se ne lažemo, a nema ga nešto previše jer sam bio u pogonu od februara i to sa dosta teškim treninzima
Prehrana je regulirana kako ste Vi rekli, dakle tri dana sam na 2g/kg proteina, znači unosim oko 170 g proteina - oko 30-40 g po jednom obroku, a UH prva tri dana do 50g, ostala 2 dana 100-150 g s tim da su proteini oko 135-140g i za vikend je nazovimo punjenje sa 3g UH i proteini 0.75g...Rezultate vidim, evo sad sam 10-11 dana na režimu, a plan mi je 28, tj. 4 tjedna...
Dakle prva tri dana radim low intensity cardio 20 min natašte, prije BCAA, poslije whey + ovsene, e i onda dođe četvrtak i petak i tu uglavnom imam jedan anaerobni trening i tu mi je nastao problem sa HIIT-om jel pošto ga radim 2 x 20 prema Vašem programu, a 40 odjednom mi se čini previše, a i mislim da nema potrebe za HIIT-om dužim od 30 min, pa mi je bio problem kako to sve ukomponirati da se ne gube mišići, a da ide salo i zato sam i tražio Vaš odgovor...
Treniram 3 put tjedno zasada i to uglavnom gigantske serije jer sam tako radio sa jednim natjecateljem i tu vidim najveće pomake, a sada ću vjerojatno krenuti 4 puta tjedno jer su ispiti riješeni, pa ću malo i trening modificirati.